.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 222
    В - ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните.

Вярно е...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.

Вицове.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен
    С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.

М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.

Супер фен
    Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.

Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.

Но всъщност половината сигурно се отнасят за мен, мисля че подобни гадания са пълни глупости.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

Така е.

А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Г - стремиш се към знания, умееш да разбираш връзката между нещата, обръщаш внимание на детайлите.

Нищо вярно

anonymous708973
    Guest
    Цялото ми име означава "владея". И е така. Обичам да контролирам нещата, да стават по моя начин. Но съм склонна и на компромис, разбира се.
    Това с буквата е глупост за мен.

М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си. <<
    Big or small, lies are lies !

Ще съжалявам пак че те познавам..
    и като луда цяла ти се давам..
    Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..

...
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие.

Н - обичаш да отстояваш мнението си и да протестираш. Имаш остър и критичен ум. Най подходяща професия за теб е лекарската.

И както една приятелка каза преди малко : "Т'ва е адски вярно.
    Едва ли всички хора с Н са такива, но на теб ти пасва. "

(:

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
    Е, с романтиката не съм чак толкова съгласна, но иначе е добро.

"М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си."
    Второто окей,ама определено не знам как да постигна това,което искам..или може би знам,но нямам волята..както и да е,интересна тема :]]
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Супер фен Аватара на djipsito
    К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"

Съвпада

Re: Какво означава името ти?

Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_9
    "М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си."
    Второто окей,ама определено не знам как да постигна това,което искам..или може би знам,но нямам волята..както и да е,интересна тема :]]
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
    Life is full of beauty... Notice it!

А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.

Абсолютно вярно...

Мега фен
    С - буквата характеризира хора със здрав разум,властолюбие,склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.

Град
    София

ДА !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си