- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
Подобно.
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
Много точно казано.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Р - имаш способност да виждаш зад фактите. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове.![]()
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
Ами, вярно.![]()
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
от части![]()
You’re on your knees,
begging please,
stay with me
But honestly
I just need to be a little crazy... ;p
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Страхотна тема!!! БРАВО!
С - буквата характеризира хора със здрав разум,властолюбие,склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
много,мног ама мноооооооого варно
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие.
Въпреки, че теста е ...меко казано основан на човешката самозаблуда![]()
А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Тези две букви от името ми съвападат с моята личност.![]()
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
хаха има нещо вярно
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
вярно еВ - ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните.![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност.![]()
![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
Х - ще преуспееш, ще станеш авторитет, но си много чувствителен/а към това, което другите говорят за теб.
Н - обичаш да отстояваш мнението си и да протестираш. Имаш остър и критичен ум. Най подходяща професия за теб е лекарската.
За абсолютно всичко съм съгласна.![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
Не съм съгласна за някои неща.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Нямам "С" в името си, ама това е супер вярно за менПървоначално написано от cunt
![]()
Името ми означава "владея", "владетел" - нещо от сорта.![]()
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
Не отговарям на горе посочените неща. Изобщо не съм такъв човек.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
има нещо вярно
казвам се Елена![]()
le boss.