- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
В - ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните.
![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..
Първоначално написано от Monnie
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
Г/д е вярно![]()
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Напълно вярно![]()
lOve iS in The aIr
В - ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните.![]()
Passion is Fashion ;]
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
глупости
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
++++++++++++++++
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Г - стремиш се към знания, умееш да разбираш връзката между нещата, обръщаш внимание на детайлите.
емиии...така си е ;д
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
И - истински лидер
И - ибаахти пича
И - индивидуален
И - идеалист
И - искрен
![]()
Първоначално написано от Monnie
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
Р - имаш способност да виждаш зад фактите. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове.
наполовина вярно![]()
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
Донбякъде.
И към зодията ми, Лъв, се връзва перфектно, а?![]()
BOY
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
Вярно е. *скромност*Първоначално написано от pitbullxx
![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от pitbullxx
Р - имаш способност да виждаш зад фактите. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове.
Вярно си е![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain