- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склонност към капризничене и стремеж към материално благополучие.
напълно вярно..поне за мен
Hostis Honori Invidia
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
Мм, не съвсем.![]()
И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие.
Даммм, вярнооо ....
Bitch! >.<![]()
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Мхм![]()
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
... много вярно ...
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!" Малее... Точно. Почти всеки ден си казвам "Всичко или нищо".
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
Казвам се Калина
![]()
А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.
Абе, по принцип, да, ама кой не го иска това.
Името ми означава " закрилница на войните"
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си. \/
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност. абсолютно вярноДесислава се казвам
В - ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните.
Грънци.![]()
здрав разум - не бих казал , по-скоро правя винаги това ,което ми се прави без значение дали е правилното или не
властолюбие- също не бих казал,че съм властолюбив човек
последните две вече са си правилни![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.![]()
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
За мен е вярно.
И при мен се вписва много точноПървоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Л - имаш вродена артистичност и талант. Има опастност да изразходиш живота си в гонитба на мечти.
Мммммммм донякъде е вярно![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
Всъщност е доста вярно! Мога да пазя тайна, дори и да съм скарана с някой никога не бих я казала на друг. Макар и да сме скарани, щом я е споделил с мен, значи ми вярва. Точно и за това доста хора ми се доверяват (:
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
и при мен е много вярноПървоначално написано от pamii
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
Ем , дам ..![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
+много съм мързеливаНо иначе-да,всичко си е точно така
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Дамм!!"Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност."![]()
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Вярно!!!![]()