- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
З - изграждаш стена около себе си за защита от външния свят. Имаш силна интуиция и богато въображение.
съгласна![]()
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Х - ще преуспееш, ще станеш авторитет, но си много чувствителен/а към това, което другите говорят за теб.
Това за чувствителността е абсолютно вярно,но за това дали ще преуспея още не съм го видяла,все пак съм на 18г. и има още време за това.
Й - зад външната ти строгост и практичност се крие романтична натура.
![]()
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
![]()
Абе...понякога хич не изпитвам потребност да общувам, въпреки че намирам общ език с всички![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
емии..Първоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.
даааааааа![]()
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
вярно си е![]()
Sometimes I think and sometimes I don't
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Мдам![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие
ми май е така ..![]()
да![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
даам![]()
^^^
Бургас <3
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
не поне за мен не е вярно
Николета - победителка на народите![]()
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
По-скоро да :P
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
перфектно казано![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Р - имаш способност да виждаш зад фактите. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове.
Напълноо вярноо..![]()
И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие.
глупостии![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Л - имаш вродена артистичност и талант. Има опастност да изразходиш живота си в гонитба на мечти.
Попринцип често си мечтая.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..