Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
Здравейте. В тази тема се надявам да разбера вашите виждания по въпроса

"Защо се самонаказват момичетата?"

Тъй, като по улицата често се виждат какви ли не пародии на "щастливо влюбени"... Примери: Момчето я хваща за дупето, а тя вика "СПРИ СЕ, БЕ!"
Той я зарязва сама в кафенето, под предтекст "иам ра`ота, сори!"
Той никога не се съобръзява с нейните желания и времето, с което тя разполага...
Според него тя винаги трябва да е готова за секс...
Той й изневерява, а тя си мълчи... обратния вариант не го споменавам, защото обикновено при женската изневяра той веднага й бие шута...

А ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ТЪРПЯТ ТОВА. ЗАЩО???
Защо когато той няма чувства повечето от нас хранят празни надежди, и въпреки това знаят, че нищо няма да се получи? Заради колата му? Външния вид? Или парите? И после се оплакваме по форумите - "Аз хлътнах, той е женкар, а аз - овца..."

Според вас това нормално ли е да се случва, и едно уважаващо себе си момиче ще го допусне ли? Вие допускали ли сте да изпадате в такива ситуации?
Защото не преценявате какви момчета си избирате. Затова и страдате после. Той бил такъв и такъв, но сега вече е такъв и такъв... Избирайте си правилно половинките и няма да страдате. Ако го знаете що за човек е по-добре се лишете от него, отколкото после да страдате.
Съгласна съм с горното мнение.
ОБАЧЕ... пак тия общи знаменатели, вземете си ги заврете някъде надълбоко... и на тъмно и не ги вадете! Не знам кое свястно момче ще хване момичето за дупето, ако знае, че тя не обича попринцип/пред хора. Не знам кое свястно момче ще те зареже така в кафенето. А мога да те уверя, че никое момче не очаква да си винаги готова за секс, още повече, че той самият не е във физическото (а защо не и психическото) състояние да го прави 24/7...

А не знам какво момиче трябва да си, за да търпиш оправдания от рода на "иам раута сори" или да мълчиш за изневяра. Жалка? Отрепка?

Тая тема подозрително намирисва на оная със УЖ ниските стандарти.