Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
Здравейте. В тази тема се надявам да разбера вашите виждания по въпроса

"Защо се самонаказват момичетата?"

Тъй, като по улицата често се виждат какви ли не пародии на "щастливо влюбени"... Примери: Момчето я хваща за дупето, а тя вика "СПРИ СЕ, БЕ!"
Той я зарязва сама в кафенето, под предтекст "иам ра`ота, сори!"
Той никога не се съобръзява с нейните желания и времето, с което тя разполага...
Според него тя винаги трябва да е готова за секс...
Той й изневерява, а тя си мълчи... обратния вариант не го споменавам, защото обикновено при женската изневяра той веднага й бие шута...

А ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ТЪРПЯТ ТОВА. ЗАЩО???
Защо когато той няма чувства повечето от нас хранят празни надежди, и въпреки това знаят, че нищо няма да се получи? Заради колата му? Външния вид? Или парите? И после се оплакваме по форумите - "Аз хлътнах, той е женкар, а аз - овца..."

Според вас това нормално ли е да се случва, и едно уважаващо себе си момиче ще го допусне ли? Вие допускали ли сте да изпадате в такива ситуации?
Можеше да си напишеш поредната тема - "аз овца" и толкова...пак щеше да ти олекне...Да не мислиш, че правиш впечатление с тези въпроси...защо винаги си ги задавате като се случи на вас...аман вече...

Много изчерпателен отговор даваш.
За авторката си има достатъчно свободно място в този форум, и както изглежда - изобщо не си разбрал замисъла на темата! Авторката, да те светна, си има приятел, който би направил всичко за нея и такива неща няма да допусне да се случат, поради простата причина, че се уважаваме и обичаме! И на Авторката НЕ СА й се случвали такива неща, не се опитвай да гадаеш какво е станало в живота ми, ок?