Иска ми се малко повече да разнообразявам с прическите и си харесах няколко, но не знам как точно се правят. Ако някой има идея моля да ми помогне.
1.
Всъщност не е голяма прическа, но тази чупка така да се каже ми харесав много. Дали с преса и някакво извиване би станало и как по-точно?
2. Топиране при конска опашка. Как по-точон трябва да стане? Не мога да намеря снимка, но нещо такова:![]()
Искам на главата да е по-обемно и топирано, не чак толкова като на снимката де... Ама как става??? Нямам бритон, ако това влияе по някакъв начин.
3. На тази ми молба не знам доколко ще ви се занимава, но тъй като искам да си къдря или начупвам косата може ли ако имате снимки да пуснете как е ставало и да обясните с какво? Само да не е с маша, защото нямам. И как по-точно си начупвате косите с пяна?
И дали някоя от тези прически може да стане без уреди, примерно с плитки, пяна etc.
дясно
Ох, малко множко стана май, дано някой да се навие да отговори. Много благодаря предварително.![]()
За първата не знам,защото косата ми става така без да я пипам...
Втората - разделяш косата върху горната част на главата (короната) на две части като тази до челото е по-малка.Пръскаш с лак за коса по-голямата част и я топираш (вярвам знаеш това как става) след това малко я оправяш,за да може да преминава от топирана на нормална,не толкова ряско.Другата част от косата поставяш над топираната,за да изглежда гладка,а не като гнездо на някое заблудено птиче,хващаш я на опашка и си готова.
Третата - ако имаш предвид и момичетата с изправени коси,без преса можеш да я постигнеш и с четка за изсушаване на косата,която има дупки по нея.Държиш я под косата,а сешоара над и бавно я сресваш надолу.Наблягай на краищата,те са най-големите инати![]()
Момичето с чупливата коса можеш с плитки,в зависимост от това колко искаш да е диаметъра на къдриците.За по-малък повече плитки.Експериментирай докато намериш точния брой за твоята коса.
Другите най-лесно постигам с щипки за разделяне на косата като я завърташ в посока навън от лицето и защипваш.И тук ще експериментираш.
Можеш да се накъдриш и с преса,даже го предпочитам пред машата,защото къдриците стават с повече блясък и по гладки.Хващаш косата с пресата както,когато я изправяш,след което завърташ докато косата извън пресата отново стои право надолу (само веднъж,не както с маша) и бавно отпускаш надолу.Колкото по-бавно,толкова по-подчертана ще е къдрицата.
Надявам се да можеш да постигнеш прическите така![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Мерси страшно много! И аз знам за пресата, ама не ми се иска да си горя косата и за къдрене, че достатъчно си го правя с изправянето. А за онази снимка с трите момичета имам предвид русото, с начупеното. Дано да успея да направя някои от прическите.
А нещо за начупването с пяна да ми обясниш?![]()
Пак ти благодаря много.
Ами ако имаш по-права коса е трудно,но пак може да се постигне.Препоръчвам пяните на taft,защото оставят косата мека,но все пак държат къдриците.Mega Strong,звучи малко плашещо,но е най-добра.Cashmere Touch е моята(+ е,че предпазва косата от топлината на сешоара),другите ми правят косата твърда,но изглежда по същия начин,така че ако не можеш да я намериш вземи друга,по-силничка.Londa Color също има течна пяна,която харесва майка ми,но ако имаш по-дълга коса не я препоръчвам.
Докато косата е влажна,не напълно мокра,толкова че да течат капки от нея.Взимай по малко пяна за всички части от косата,за да стане по-добре разпределена.Изсушавай косата като я намачкваш,ако имаш пластове,наблягай на най-дългата част.След като е изсушена вземи ластици и я хвани на колкото части предпочиташ,както би направила с кок (тоест не я изваждай напълно от ластика при второто преплитане).Опитай се да го направиш колкото се може по близо до корените на косата,защото частта която е извън ластика ще стане значително по-права,особено ако косата ти е по-тежка.
За пресата препоръчвам двойната защита с керамика и тефлон.Вземи и спрей за защита от топлината или заглаждаща пяна със силикон,която предпазва.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Мерсиии.![]()
Аз спрей за преса вече съм си взела, а за покритието на пресата нтоку що видях и е и с тефлон, и с керамика.
А колко време горе-долу ти издържа на тебе къдренето с преса и пяна?
Btw, ти за къдрене или начупване ми каза с пяната, защото аз по-скоро искам само да ми се начупи леко косата.
Ами начупва се.С пяна не може да стане точно спираловидна къдрица.
С преса 2-3 дни максимум,а с пяна не го държа повече от два дни защото започва да пада от косата и прилича малко на паяжина.Ако искаш да я държиш така също за 2-3 дни можеш малко да я мокриш сутрин и да я сушиш отново с намачкване.
А с или без дифузера да сеша като я начупвам с пяна, защото сешоарът ми има?
И някой да има идеи как начупеното на първата коса може да стане?
На тази снимка - http://www.bgstar.eu/files/2010/04/25/2a21626c66.JPG прическата на третото момиче може да се направи без уреди..
Плитки (за да си начупиш косата) и си вдигаш бретончето,ако имаш де..
Първата снимка предполагам,че е с дифузер,но не съм сигурна..
Останалите можеш за постигнеш и с пяна.."Мачкаш" си косата с пяна - предполагам,че знаеш как..
Може да поразгледаш и клиповете в ютуб..Има много лесни и хубави прически
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей това голямото:Първоначално написано от vivchu
http://www.technomarket.bg/product_i...i_09024754.jpg
Аз сега се поразрових и прочетох, че с дифузер се прави,ама косата се върти около тия стърчащите нали?
И би ли станало, ако е без дифузер и ефектът и трайността същите ли ще са?
Ииии ако някой знае със сигурност как стават първата прическа и на Селена Гомез(последните две снимки) да пише, защото много ми харесват.
Каква е косата ти?Първоначално написано от BlackkStar
Моята е леко начупена като се изкъпя и с помоща на преса чрез увиване много лесно става тази прическаи разбира се малко лак за фиксация!
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
За третата аз съм пробвала и се получава същото. Ето клип...
http://www.youtube.com/watch?v=Gp1Oz...eature=related
За да не пускам нова тема...кажете как да се накъдря без маши,преси,лакове и пяна...т.е..без начупване. Супер грозно е (поне за мен)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми ролки, хартийки, плитки... няма друг начинПървоначално написано от ShtrudeL
Сещам се само за ролкиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Уф, нищо не стана с пяната з акоса. Сложех на не съвсем мокра коса, намачках и после с дифузцера, ама станаха някви гадни чупки, биещи на къдрици. Аз искам някакво съвсем леко начупване нещо такова:
Или пък нещо такова:
Изгледах и клъпчета в youtube и го направих уж като тях обаче не става...
Моля ви сложете снимка на вас как сви става косата като я начупите.
Ааа и ако може препоръчайте ми каква пяна за коса да си взема, че моята свършва скоро, и да си взема някоя, с която ще става това, което искам.
понеже много ми хареса цвета на момичето от тая снимка http://www.bgstar.eu/files/2010/04/25/2a21626c66.JPG (русолявото)
и се питам дали ще стане същия цвят ако се боядисам така
!! С естествения си цват съм - светло кестеняф .. ии каква боя да използвам![]()
![]()
...
![]()
искам да попитам някои знае ли 2рото момиче с бретона .. от каде му е филирана косата![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
вземи си някоя на тафт много са хубави аз имах синя с фиксация 4 и черна с фиксация 5 .. добри саПървоначално написано от BlackkStar
![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Аз си взех на Тафт за къдрава коса,а кога да нанасям пяната - след къпани или може и на суха коса ?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз и двете мисля съм ги ползвала. начи пак някоя от тях ще си взема.Първоначално написано от bunnyy
Обаче моля ви, отговорете на въпроса по-горе.
^?
А би ли имало ефек тна суха коса ако сложя пяна и някакси я омотая на кок?