.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Прически

Град
    Добрич
    ^?
    А би ли имало ефек тна суха коса ако сложя пяна и някакси я омотая на кок?

Aми при мен се получава и при суха коса както каза с омотаване на кок,незнам то зависи и до косата но лично при мен не е задължително да е влажна става дори и да е суха така че пробвай... :P

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Уф, нищо не стана с пяната з акоса. Сложех на не съвсем мокра коса, намачках и после с дифузцера, ама станаха някви гадни чупки, биещи на къдрици. Аз искам някакво съвсем леко начупване нещо такова:

Или пък нещо такова:

Изгледах и клъпчета в youtube и го направих уж като тях обаче не става...
    Моля ви сложете снимка на вас как сви става косата като я начупите.
    Айде кажете че и на мен тва са ми мечтаните "чупки"

Хайде кажете за тези чухпки бе, може лие без маши да се получат? (Онези от последните снимки с русата коса жената)

И в едно списане прочетох, че ако си направиш косата на плитки и отгоре минеш с преса ще се начупи. Пробвах, ама почти нищо не стана. ВИе да знаете за такъв начин? Аз предполагам, че ще е все едно с плитки, само дето по-бързо и си гориш косата.

А като се правя с плитки как е най-добре- на влажна, мокра или суха коса, с или без пяна?

^ правиш си цялата коса на кок (докато е суха) стоиш така някъде час и после го разваляш поне при мен така се получава този ефект

при мен тези чупки се получават с преса за изправяне :P иначе като се изкъпиш, слагаш пяна и връзваш косата на кок така също става според мен така става даже по-добре :P в смисъл не си гориш косата а и стои по естествено http://www.youtube.com/watch?v=mtQJsONY20Q
    http://www.youtube.com/watch?v=450nglbN7Hk
    http://www.youtube.com/watch?v=szYycW64fU4

Град
    някъде в слънчевата система :)
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    За третата аз съм пробвала и се получава същото. Ето клип...
    http://www.youtube.com/watch?v=Gp1Oz...eature=related

Лолл пресата на това момиче е доста мощна. иначе идеята с пресата е много добра и ще я пробвам. дано да се получи с моята.
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    За да не пускам нова тема...кажете как да се накъдря без маши,преси,лакове и пяна...т.е..без начупване. Супер грозно е (поне за мен)
    Сещам се само за ролки
    според мен пък точно без тях е грозно :д

Ок, а ще станат ли чупки-ЧУПКИ, на къдрици или някакви заплетени истории, ако на влажна коса сложа пяна, омотая на кокче и седя така известно време.

И пак ви моля, ако някой се е правил по някакъв начин, моля да сложи снимка и да обясни как.

Повече от фен
    моята коса е като на последната снимка (another cinderella story - selena gomez) всеки ден е такаваа
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

http://www.youtube.com/watch?v=ud8aS8VsgXY Мацката мн добре се направи .. и аз правя така -разделям на 5 и сплитам ,ама вместо тези мазила слагам едно на лореал студио за изправяне на коса с преса, едноо розаво такова.. добре седи и на мен не ми мърда косата по 3 дена )[/img]
    нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
    на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...

Супер фен
    Град
    София
    Клипът е много хубав: http://www.youtube.com/watch?v=Gp1Oz...eature=related
    ...ама това момиче много добра преса има! Иначе е възможно да се направи по този начин, но трябва да си с леко влажна коса, да си си сложил пяна преди сушенето, а ако не става от първото „нагъване“ на кичура, може да го повторите! На мен една приятелка ми каза за този начин за „къдрене“ на косата и на мен ми се получи доста добре! На мен ми стана, но съм с чуплива коса и ми става и на суха коса, след измиването и сушенето, но ако при вас не става не си я сушете до такава степен, че да е напълно суха и преди да започнете да я сушите си сложете пяна и сте готови!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Клипът е много хубав: http://www.youtube.com/watch?v=Gp1Oz...eature=related
    ...ама това момиче много добра преса има! Иначе е възможно да се направи по този начин, но трябва да си с леко влажна коса, да си си сложил пяна преди сушенето, а ако не става от първото „нагъване“ на кичура, може да го повторите! На мен една приятелка ми каза за този начин за „къдрене“ на косата и на мен ми се получи доста добре! На мен ми стана, но съм с чуплива коса и ми става и на суха коса, след измиването и сушенето, но ако при вас не става не си я сушете до такава степен, че да е напълно суха и преди да започнете да я сушите си сложете пяна и сте готови!
    AniBG пресата и е нормална кат на всички, тя просто я огава наляво и дясно ... как го обясних виж внимателноо
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Супер фен
    Град
    София
    Да, видях, че я огъва наляво и надясно!
    Женско съм!
    ^^

Повече от фен
    Да, видях, че я огъва наляво и надясно!
    ся още ли мислиш,че пресата е невероятна ли там квот каза,че забраих

Супер фен
    Град
    София
    Не, просто ми стана странно как само отведнъж с пресата и косъмът ѝ се е начупил! Тя не задържа много пресата на едно място! Немога точно да ти обясня, дано да си ме разбрала!
    Женско съм!
    ^^

Повече от фен
    Не, просто ми стана странно как само отведнъж с пресата и косъмът ѝ се е начупил! Тя не задържа много пресата на едно място! Немога точно да ти обясня, дано да си ме разбрала!
    Да и аз това забелязах

Ох, нищо не ми става.
    Пробвах както едно клипче някой ми беше дал на влажна коса се навива на кокче и се чака-нищо.
    Пробвах на суха, леко влажна коса, сложих пяна и навих на кокче и спах цяла нощ обаче стана направо къдраво, ама не хубаво къдрабо ми някакъви бухнали и рошави къдрици. Искам съвсем леки чупки беее. Как да ги постигна? Моля ви, който си го е правил да пусне снимка да видя как стават и да обясни.
    Тези дни ще пробвам и на плетки, дано поне това стане. Обаче на влажна или суха коса по-добре да пробвам и да сложа ли пяна?

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Ох, нищо не ми става.
    Пробвах както едно клипче някой ми беше дал на влажна коса се навива на кокче и се чака-нищо.
    Пробвах на суха, леко влажна коса, сложих пяна и навих на кокче и спах цяла нощ обаче стана направо къдраво, ама не хубаво къдрабо ми някакъви бухнали и рошави къдрици. Искам съвсем леки чупки беее. Как да ги постигна? Моля ви, който си го е правил да пусне снимка да видя как стават и да обясни.
    Тези дни ще пробвам и на плетки, дано поне това стане. Обаче на влажна или суха коса по-добре да пробвам и да сложа ли пяна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си