- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за 1 година
''Винаги ще те обичам.''
Идеята ми допада
Да сложа снимки вътре да гравирам имената ни отвътре.
![]()
Може место имената да напишеш обичам те.
Гравирай имената , така винаги ще знае , че е от теб.
Тоест от едната страна да бъде ваша снимка , а от другата гравирани имената ви , може и дата да сложиш!
Да!А отвън на сърцето "Обичам те".Първоначално написано от iiordanova
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Нееее. Подари и нещо направено от тебе. Не купувай. Ти не купуваш нея. Все нещо можеш да направиш сам - картичка + букет, който сам да направиш и някаква дреболия.
Идеята ти е много добра!Така винаги, когато го види ще се сеща за теб.Това може да е най-хубавото нещо, което е получавала.Аз лично ти препоръчвам да гравираш имената ви.
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Страхотна идея,на мен ако някой ми подари нещо такова ще се размажа от кеф...Със сигурност на приятелката ти ще й стане много хубаво..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
по-добре не слагай снимка...
Да напишеш вътре обичам те е напълно достатъчно![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Компромисен вариант - Гравирай САМ имената ви - спомена е вечен.Първоначално написано от bratignat
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Същото.Първоначално написано от nefchi_bs
Но е добър вариант и ти да й направиш сам бижуто, от моделин или дърво![]()
И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...
Винаги е не определено!Първоначално написано от mincheto
ПС: Нищо е за винаги!
Измисли нещо с което да си уникален,това със снимките във фотото и колажа,всеки 2-ри го прави.Със сърцето същата работа.Направи я специална,като измислиш нещо уникално,само тя да е получавала такъв подарък.
На мен лично идеята много ми харесваа .. Тя много ще се зарадва ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от ilia_92
Много си зле баце .. С какво ще ги гравира ??? С пила ,с бормашината ??? По-добрия вариант е той самия да направи нещо откоето тя да се почуства найстина на седмото небе .. Бях прочел един коментар "Недей купува нищо ,нали не я купуваш" .. така и трябва да е![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
+1.Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Най-добре си е да вземеш ти лично да й направиш. Повярвай, че от това по хубаво и скъпо нещо няма.Няма да е лесно, но не е и невъзможно.
Иначе и идеята с сърцето, да сложиш ваша снимка, да графираш 'Живота мой - това си ТИ!' и дата също е добър вариант. Успех от мене![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!