.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да постъпя?

Не знам дали е точно подходящия раздел. Извинявам се предварително ако съм сбъркала...
    Та моят проблем е следният:
    Имам си приятел, на който много държа от сигурно повече 8 месеца /не знам...не си броя месеците/ Но от няколко месеца съм се запознала с едно друго момче, с което се сприятелихме и започнахме да излизаме от време на време. Бяхме в доста добри отношения. / да подчертая,че не го харесвам /Но като разбра,че аз си имам приятел той започна да се цепи от мен, спря да ме търси, спря да ми се обажда, аз ако му звънна все ми казва,че няма възможност и тн. Общо взето започна да ме отбягва. Не знам как да постъпя, да си запазя приятелството с него...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    сигурно е искал повече
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Еми кажи му,че като излизаш с др приятели не означава,че си го забравила и не е повод да се сърди

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Щом се е отдръпнал явно се е надявал на нещо повече между вас.
    Мъпреки това не пречи да го попиташ не иска ли да сте приятели
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Познавате се се от месец(и) а не си му казала че имаш приятел?Явно намеренията му не са били само приятелски.Пробвай да поговориш с него.

Най-вероятно е искал нещо пове4е от приятелство,не е искал да те опознае и да се сприятелите-затова не е направил нищо.А след като е разбрал,4е си имаш приятел е решил да се отдръпне,за да не разваля връзката ви (или просто е обиден 4е сте били приятели и не си му казала 4е си заета и той си е помислил нещо). На колко си години?

Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Най-вероятно е искал нещо пове4е от приятелство,не е искал да те опознае и да се сприятелите-затова не е направил нищо.А след като е разбрал,4е си имаш приятел е решил да се отдръпне,за да не разваля връзката ви (или просто е обиден 4е сте били приятели и не си му казала 4е си заета и той си е помислил нещо). На колко си години?
    На 16

Супер фен
    Би трябвало да му се извиниш,защото не си му казала,че си имаш гадже.И аз да бях,и аз щях да се сърдя.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Явно е искал повече. Меду вас никога не е имало приятелство. Или поне от негова страна. Ако искаш да си спестиш филмирана история - няма нужда да говориш с него.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от awerw
    сигурно е искал повече
    Абсолютно е искал повече.
    Щом не го харесваш не виждам смисъл да търсиш приятелство от него след като той иска повече... а и приятелствата между момче и момиче НИКОГА не са истински, ако има няква близост и ако излизате всеки ден и т.н. -.- Все единия почва да чувства нещо.

А може би трябва да изчакаш малко да отмине "бурята"
    Тогава пробвай да говориш с него, извини се и виж как ще се развият нещата

Тои не е искал да сте само приятели явно.... няма смисал да си губиш времето това не е приятелство

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Присъединявам се към горните постове, че момчето не е искало само приятелство. Но пък щом дъриш на него, по-добре не го пърси, иначе само му даваш напразни надежди и го нараряваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    ^^До колкото разбрах приятелят, а не гаджето се е отдръпнал..
    Мии обясни му, че искаш да сте приятели..
    той явно е искал нещо повече
    +1
    А ако е искал нещо повече ще е малко трудно да бъдете приятели както преди...

момчето е постъпило правилно и се е отдръпнал от теб мъжки
    няма спор че е искал повече от приятелство
    затова остави го и не го притеснявай повече ще е по добре и за двама ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си