- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новия брой на грация?
Здравейте! Мисля че в новия брой на Грация има подарък бански. Ако някой си го е купил може ли да ми каже дали е що-годе хубав ? Или се бъркам за списанието, ако е така - поправете ме. Мс предварително!![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
В Космополитън имаше бански,но може и в новия брой на Грация да има-не знам,не го следя.![]()
В Космото имаше бански, а в Грацията май има чанта, плажна не съм сиг.
ЕЙЙЙ, кажете ми каква е чантата/банският и в кое списание точно са!И най-важното - има ли чантата цип?
Щото иначе файда нема.
Мисла че е чанта днес ми се мернаха незнам дали има цип от далече ги видях.Цветовете беха тъмно червено и имаше един светъл цвят незнам как да го опиша![]()
сори за тъпия въпрос ама колко пари е Грацията![]()
благодаряПървоначално написано от p3tinc3t0
![]()
Дано да е с ципче, утре като изляза, ще потърся.Дали още са останали???
![]()
Май има цип![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
А този брой с банския дали го има още ?Първоначално написано от vampirediaries
в грация има една тъмно зелена сламена чанта поне аз такава видях![]()
Ако става дума за този брой http://www.graziaonline.bg/v10588/v-...na-grazia.html
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами не знам-пообиколи малко може и да ти излезе късмета.Първоначално написано от ira90
![]()
А за новите чанти на грация-като видях последният пост и се сетих че съм ги виждала.На мен лично не ми харесаха-адски са грозни.Аз видях зелената и червената,бежовата може и да е по-добре,ама не ми се вярва.![]()
Eдва ли.. Аз отидох към 3 юли да го взема и взех последния, но се пробвай някъде може да е останал..Първоначално написано от ira90
Броя на Космо с банския го има в моловете и суперите.
А що се отнася до качеството на самия бански, на мен ми се видя боклук, но то за тези пари.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от Exothermic
e за 3 кинта тва..![]()
![]()
А някой може ли да даде снимка на въпросния бански?
Чисто черно, универсален размер.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Как 3, леле, цели 6!!!Първоначално написано от iwonka
![]()
Банският е дюс черен и от кофти материя.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И аз го гледах банския , но не си го взех.
Универсален размер , сигурно става и за 40 килограма , и за 90 килограма!![]()
Да.. и аз моля за същото,ако някой си го е купи.Първоначално написано от the_best_f
Хаха,всъщност очаквам нещо не много хубаво.. не че ще тръгна да си го купувам,де,но просто да го видя.![]()
А някой може ли да покаже какъв ще е подаръка в следващия брой![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Точно и аз за това щях да помоля ! И ако някой си е купил Грация-та нека пусне за следващия брой какво да очакваме.