Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Наистина си преживяла много за толкова кратко време...аз сьщо сьм преживяла тежки моменти и знам как се чувстваш.... наистина е много мачително но с времето и с подкрепата на малко истинсики приятели всичко ще е наред...а доколкото за момчето мисля че няма да е лошо да пробваш все пак всеки краи е ново начало ....!Пожелавам ти успех и много щастие.... Дано всичко за напред да е добре.... ще следя темаата надявам се да споделиш как е с новото гадже
Благодаря ти много, но и часта с истинските приятели не е точно за този случай.В момента съм сама.Най-добрите ми приятели са далеч от мен и ще се върнат след месец-два може би.Около мен са само - така наречените "познати", а аз не мога да се отпусна и да говоря пред тях за личния си живот и за проблемите ми.Много трудно се доверявам.Семейството ми също е близо, но те просто не ме разбират и не са ми оказали никаква подкрепа.Не знам какво да направя вече, минавам абсолютно сама през дните си и се опитвам да не показвам мъката и болката, които са стаени в сърцето ми, но как да стане, като депресията ме е обвзела съвсем.В момента единственото нещо, което може да ми помогне и отново да се почувствам жива е да си намеря приятел, който да иска да е с мен и да го показва.Да имам стимул да живея и да имам кого да обичам, да има за кого да мисля.Единствено това искам, но и това няма да стане, така че каквото и да направя, безполезно е, поне за момента.