Значи историята е малко дълга, но все пак ще се опитам да ви разкажа на кратко! Преди около 6 месеца както си цъках в ФБ и изведнъж ми писа едно момче -от моето даскало но бяхме само едно здрасти . В последствие ми взе скайпа и почнахме да си пишем всеки ден поне по 4 часа .Покани ме на среща и аз си мислех ,че е някакво приятелско излизане ,тъй като не бяхме сами ами с още няколко общи приятели и приятелки.Продължихме да поддържаме връзка и да си пишем .. по едно време той ми каза ,че ме харесва и оттам се започна драмата! Понеже аз бях в училищния театър и той се включи заради мен ,ролите ни бяха такива ,че аз играх "влюбена" с него ,а той ми беше "влюбен" . И как да кажа .. с течение на обстоятелствата си сбллижихме и постепенно и аз започнах да го харесвам! всеки ден си звъняхме говорихме си , след репетиция излизахме-ходехме няякъде на разходка! Просто толково много смях и хубави случки не бях преживявала до сега ! Всеки ден ме обсипваше с мили думи комплименти .. изобщо беше най-хубавото нещо в живота ми !! Но всяко хубаво нещо си има край! Имах му ограмно доверие за всичко , което в последствие разбрах ,че не е трябвало! И така въпросното мило, красиво и даже брилянтно момче се оказа тъпанар! Понеже с него бяхме говорили преди за секса и аз му казах ,че не може да го очаква от мен тъй като съм прекалено малка ! Той се съгласи и каза ,че дори е на същото мнение. Но явно е излъгал,защото разбрах ,че той се е хванал на бас ,че ще прави секс с мен до края на лятото! Огорчена и с разбити надежди аз казах край(както предпологам всяко уважаващо себе си момиче щеше да го направи) ! После заваляха оправданията(както обикновинно ,когато момчетата правят когато не искат да признаят ,че са виновни) . Имаше версии ,че той е бил пиян или разлигавен и тен подобни ,но аз не повярвах! Той го прие много тежко В НАЧАЛОТО! Казваше ,че ще се самоубие ,че ще скочи пред ТИР ! Но много бързо му мина( поне спаред мен) . След като и на мен ми стана гадно за него и реших да се опитам да оправя нещата. Срещнахме се ,поговорихме да се съберем отново .Той каза ,че ще помисли .След няколко дни каза ,че нямало смисъл и ,че той не е подходящ за мен .Та въпросът ми е лъже ли за това ,че "не е бил подходящ" .В смисъл според мен само се опитва да се покрие по този начин ,мислейки ,че ме убеждава ,че е загрижен за мен. Просто съм му писнала или нещо подобно .Не е възможно (поне според мен) същият този човек който умираше за мен сега да твърди това?? Очаквам мнения и се извинявам за загубеното време!