.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: С бивш ...

С бивш ...

Здравейте!

Обръщам се към вас, защото съм в пълна безизходица.Не съм предполагала,че някога ще ми се случи нещо такова. Ще започна накратко до преди 9 месеца имах връзка с момче, която продължи малко над година. Наскоро той правеше опити да се съберем,но разбрах че през времето в което не сме били заедно той е спал с друга,за което не мога да го упреквам.. просто това за мен означава много и си казах,че вече няма смисъл да тъпчем на едно място,че е време да продължа напред сама. С него заапазихме приятелски отношения след всичко. Миналата седмица си бяхме писали и се разбрахме да излезем на кафе. И излязохме де,но заваля супер силно и беше тъмнор бяхме близо до у тях и той предложи да изчакаме докато дъжда спре и после ще ме изпрати до у нас. Беше вече към 9ч , отидохме в апартамента му и си пуснахме филм. В началото всичко беше супер непринудено дори не се бяхме доближили един до друг просто лежахме на спалнята му и ядохме пуканки. И даже супер се смяхме на филма и тнт и как стана,че изпуснах пуканка и почнах да търся до мене, под мене къде е и той същевременно и си ударихме главите след което ест се засмяхме, обаче после последва едно неловко мълчание и дълго гледане в очите , след като разбрахме че сме твърде близо един до друг. Аз се усетих и се дръпнах и уж пак гледахме филма .. той попита дали може да ме гушне. И реших,че си е в рамките на прияттелството нали само дето несъзнателно той почна много леко да ме гали ,след което се усети и се извини. Аз се обърнах към него погледнах го някак дълбоко в очите и той ме хвана за врата и ме придърпа към себе си. Излишно е да разказвам какво стана после .. може би го отдавам и на това,че и двамата отдавна не бяхме правили секс ,но се получи супер страстно, супер чувствено, уникално просто .. не мога да го опиша. Свърших два пъти ... такъв секс никогга не бяхме правили преди. После се почувствах супер гузна и исках да си тръгна,но той ме спря. Каза,че в този дъжд никъде не ме пуска. Не че особено възразих де. Останах цялата нощ в прегръдките му. На сутринта си тръгнах.От тогава не му отговарям на обажданията, чувствам се супер объркана. След всичко което той ми причини и през което преминах .. осъзнах,че вече нямам чувства към него .. Но до колкото знам след последния ни разговор той още ме обича. Твърде тъпо ли ще е ако продължа да правя секс с него? Имали ли сте такива случаи? Моля ви помогнете ми ..
    Move Bitch!!!

Повече от фен Аватара на mkio
    Щом нямаш чуства към него, най-правилно е да му го кажеш, за да не се залъгва, че отново би могло да има нещо между вас. Щом веднъж е преспал с друга, има вероятност пак да го направи и в случея от това ти ще страдаш и ще се чувстваш пренебрегната и използвана. Аз бих поговорила с него и бих му обяснила, че искам да продължа напред и да забравя случилото се, най-добре ще е той също да направи така

Запазете си приятелските отношения.. не прави п0вече секс с него.. как може да ти е бил гадже и през тва време да се е праскал с няква друга.. да скъсате и след време да правите секс.. ако бях на тебе п0вече нямаше да искам да чуя за нег0..

само да уточня че е бил с друга в периода когато не бяхме заедно ...
    Move Bitch!!!

Цитирай Първоначално написано от SOSICK
    само да уточня че е бил с друга в периода когато не бяхме заедно ...
    а ми така кажи де.. х)

Няма смисъл да се връщаш назад към нещо, което е приключило (мое мнение) ..

Град
    Maina Town
    Продължиш ли да правиш секс с него, ще задълбочавате ще тъпчете още много тия взаимоотношения. Ако искаш да си с него - бъди. Ходете си, спете заедно и всичко да си е ок. Ако не искаш - не е единствения той, който може да те накара да трепериш от кеф в леглото. Лично мое мнение
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Продължиш ли да правиш секс с него, ще задълбочавате ще тъпчете още много тия взаимоотношения. Ако искаш да си с него - бъди. Ходете си, спете заедно и всичко да си е ок. Ако не искаш - не е единствения той, който може да те накара да трепериш от кеф в леглото. Лично мое мнение
    +1 именно

Или с него, или без него ... без средни положения

Вече какво ще се случи при двата варианта, можеш само ти да разбереш.

Аплодисменти за момчето ! Добре изиграно, по всичко личи, че го е планувал отдавна и дъжда е бил перфектната му възможност.

А и замалко да забравя, искаш ли да излезем на кафе някой "слънчев" ден?
    Винаги очаквай неочакваното!

Ами ако не искаш да си с него по-добре му кажи, ти сама трябва да решиш дали го искаш или не, ние не те познаваме и няма как да ти кажем. Но щом не го обичаш вече има ли смисъл да си с него? ( Иначе според мен добър вариант е да си останете познати, които правят секс... мн е забавно)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

1-во разказа ти е достоен за някое филмче И другото, което исках да кажа , че щом ти е било толкова хубаво и забавно с него значи имаш чувства.Аз мисля, че трябва да си дадете шанс, защото старата любов ръжда не хваща Разбира се този път ако се съберете не си лепвайте етикети гаджета или нещо подобно.Просто бъдете заедно, когато ви е гот.А ако не ти е не бъди...Няма за какво да ти е гузно Отпусни се и се наслаждавай на хубавит моменти!

Град
    Русе
    Продължиш ли да правиш секс с него,ще продължиш да се самонараняваш.Приключила си с него,не започвай отново

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

и после защо жените сте помии ! У БЕ !

Супер фен Аватара на radeberger
    А не мислиш ли , че с някаква цел те е поканил в тях , когато е заваляло .

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    По-добре мокра отдолу отколкото отгоре

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian
    и после защо жените сте помии ! У БЕ !
    Че защо обиждаш жените заради тая ситуация? К'во и има?

Чукай се с него за кеф и тва е, казвам го от мъжка сулидраност защото на негово място така би било по-добре за мене

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    По-добре мокра отдолу отколкото отгоре
    Най-точният коментар в темата!

Според мен идеята на приятелите с привилегии е да няма чувства. Постъпваш леко кофти спрямо него, но в крайна сметка, ако той е ок с идеята само да правите секс, всичко е наред

Мега фен Аватара на mynichka
    Случи ми се почти същото някак си странно е, не знам дори какво да те посъветвам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Според мен авторката си го е искала и си го е получила а сега е седнала да ги дрънка някви от сорта ами дадох му да ме "гушне приателси" .поне си признай че ти се е чукало и тва е ,не да правиш на балами целия форум тука,що някоя бивша не дойде да се гушкаме приятелски в къщи щот знае че после ще има пишки затва, а на пича му кажи точно и ясно че искаш да се чукате без да имате втъзка и тва е

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако не искаше да правиш секс с него,нямаше да го направиш,ясно е че и двамката сте си помислили за секс в точния момент.
    Неразбирам само,защо всички са негативно настроени към такъв тип "връзка".Неангажираща,сам о за удоволствие,имаш си пълна свобода,няма да се ядосваш и т.н
    Това ви е бил най-добрия секс,на психическа основа.Били сте разделени,виждате се,попадате в ситуация на която и двамата неможе да устоите,нормално е.Направи още 1-2 пъти секс с него и ще видиш ,че няма да се чувстваш така,както сега...

Град
    Sofiq
    Мене бившия ми преди много време ми предложи да преспя у тях,но аз отказах,защото си имаше гадже.Щях да излезна като лека жена за една нощ нали?

Цитирай Първоначално написано от ggg5
    Мене бившия ми преди много време ми предложи да преспя у тях,но аз отказах,защото си имаше гадже.Щях да излезна като лека жена за една нощ нали?
    Ти остави това как щеше да изглеждаш, а как щеше да се чувстваш.

Град
    Sofiq
    Вярно си е....

Това че секса с него ти харесва не значи че имаш чувства..... Ти си знаеш наи добре сама прецени.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си