- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- минимума за 3 по математика
Моля ви кажете ми на поправителния изпит колко задачи трябва да имам верни за 3 утре е и много се притеснявам .Също ако някой знае какво точно представлява моля да ми каже ,защото за първи път съм на заварка и се моля да е за последен път.
пп в 8 клас съм![]()
теглиш въпрос на който има 2 задачи ги решаваш
едната да не решиш 2
ОДИН!!!
ок мс а зслучайно да знаеш много ли трудни даватПървоначално написано от darkPaladin
и ще има ли алгебра ?
![]()
моля за още мнения![]()
![]()
![]()
е кво бе ? Едно квадратно/биквадратно уравнение ли не можеш да решиш ?
Вместо да искаш мнения, ще е по-добре да седнеш и да порешаваш малко задачи..В 8-ми клас специално алгебрата е супер лесна, поне задачите от нея би трябвало да можеш да решиш..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не мисля, че ще е толкова лесно-доколкото си спомням 8 клас се учеше за някви вектори, функции, системи уравнения и други, които хич не ги разбирах!Първоначално написано от male91
още по-зле 0.0Първоначално написано от ParadOx
Едно квадратно уравнение, сигурно има задачи с корени и степени, които изобщо не са трудни ...
не знам също не съм сигурен дали е така,не съм ся явявал на поправка никога просто съм имал задочни изпити а те са същите като поправителнитеПървоначално написано от sExYbEbS
Стягай решавай двете задачи ще бъдат на различни дялове
по едната да не си писал повтаряш запомни го
ОДИН!!!
то учителите са длъжни да дадът "план-конспект", но кой да се поинтересува![]()
учих го в 8 .Първоначално написано от ParadOx
нова програма
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
седни, прегледай си учебника, реши по 3 задачи от всеки урок и си готова, какво толкова![]()
здрасти! и аз сега ше съм 9 клас, демек колкото тебе съм. ииии, да - голямо говедо съм. по сичко шестици, по математика - ПОПРАВКА. наща беше на 7ми (значително по-малко време за подготовка имахме) на нас госпожата ни каза какво точно да преговаряме. и общо взето сичко трябваше
(като изключим раздела с еднаквостите, който въобще не сме изучавали в 8 клас, тъй като сме езикова гимназия.. ала бала
)
на нас ни дадоха 4 задачи, всяка от които с по 2 подточки. като 2 са от алгебра и съответно 2 от геомтрия.
не бяха хич лесни ( с трудността на класно за втори срок) .. (поне така ни казаха де)
сегааа... да не те убезкоражавам, ама ако цяла година не си учила, е почти сигурно, че няма да го минеш. ние бяхме 27 ученика от всички паралелки.... и само 3ма минахме (един от миналите съм аз) но не се притеснявай, следващата поправителна сесия е септември. имаш цяло лято да се подготвиш
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀