- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За днешната младеж
Здравейте.От няколко дни искам да ви споделя моето мнение и да ви питам не ви ли писна.Не ви ли писна от тези индивиди (да кажем фешъни,кифли,позьори от всякакъв вид) и същевременно от тяхните хейтъри които имат 3 пъти по-голямо самочувствие от тях и задължително трябва да си изразят великото мнение пред света. Не ме разбирайте погрешно-не искам да слагам всички под общ знаменател.
Така,ще ви дам 1 пример точно какво имам предвид.Например като видите едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде,а не кифла или вафла или кроасан там нз гримирана и топирана,за да прикрие несъществуващите си недостатъци,не мислите ли че ако примерно на вас ви хареса всички ще мислят така? Някой ще я изопачат до болка,другите ще кажат пффф ква е тъз богатата уе сигурно пак от парите на тате е взела за тея дрехи, 3ти ще кажат въх че е грозна,мале не мога да я гледам. Добре де това не ви ли изглежда като пълна завист? Не стига че момичето си поддържа външния вид ами и хора,които не я познават ще и държат сметка.Това не го възприемам.
Ето пък идва и друго заключение-че има някои момичета,които наистина си мислят че изглеждат добре,а всъщност се лъжат.Обличат се смешно и неподходящо за възрастта си,ходят на неприлични места, пушат,напиват се,стават какви ли не. Но това все пак е техен живот.Защо някой изпитват непременно нуждата да подигават и да налагат мнението си на някой такъв. Да вярно е-Импулс,Фейсбук,Аха... и на мен ми идва да се издрайфам от нечии снимки. Но не съм тръгнала да коментирам и да мразя.С риск да се повторя отново не ме разбирайте погрешно. Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене. Та наистина има такива 1 велики които всъщност отвън се докарват това онова - имам предвид точно кифлите.. а отвътре са кухи като. Е това причина ли е да и казваш селянка,дъра бъра,баси кифлата, баси силуета. Значи факта че някой се е опитал да изглежда добре и не е успял не го прави селянин. Друг въпрос е,че дори и от село да си пак това не значи че нямаш мозък или че си роден без такъв и прочие. Имам доста приятели от село приети по първо желание така че няма причина да спорим.
Та какво е вашето мнение по този въпрос? Струва ли си да съдим някого при положение ча това е техния живот? Уважавате ли хората които поддържат външния си вид? Какво ви е мнението за днешната младеж като цяло?![]()
“I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
doin' your mom!