.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Дали е от къната?

Боядисах се 2 пъти с черна къна,от тогава с какъвто балсам\шампоан\маска да се намажа няма никакъв ефект.. използвам толкова много неща,а няма никакъв резултат.Косата ми е като метла..продуктите които използвам са със страхотен мирис,слагам ги на косата и когато я изсуша мирише на къна..едно такова странно..Дали е от нея ?

Най-вероятно да,защото къната е нещо като изкуствено покритие върху косата ти.

Благодаря,други мнения?
    А някой знае ли след колко време д/г ще падне ??

Ами докато ти израсте косата.

Незнам,обаче след първото боядисване като се изкъпах боята се изми (след 2рото къпане) за това я повторих...да се надяваме и този път да падне

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaIsladka
    Незнам,обаче след първото боядисване като се изкъпах боята се изми (след 2рото къпане) за това я повторих...да се надяваме и този път да падне
    Каква къна ползваш? Принципно къната не пада. Трябва да исчакаш да ти израсте нова коса. Аз се боядисвам с черната къна на Eagle's и съм много доволна. Косата ми е жива и мекичка с блясък. Засега нямам оплаквания.

с индийска къна

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Къна пада много, много трудно.
    Има начини да си правиш маски от природата, т.е " домашни " , всеки обаче си има различно мнение за тях. Можеш да намериш такива в инернет. Успех

известно време се боядисвах с черна къна сега не съм от супер мн време ама няма падане тва нещо ебати........

Повече от фен Аватара на Gllory
    Аз не съм много запозната с къната, но една позната се беше боядисвала с черна къна и след известно време като я срещнах я попитах къде и е черната коса, а тя ми отговори "Ами това беше къна и тя падна" .. така че явно зависи и от вида на къната ..
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Не си попаднала на качествена къна, а може и косата ти да не я възприема добре. Пробвай с друга марка
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaIsladka
    с индийска къна
    Имах предвид на коя марка, понеже има много? Пробвай с мойта наистина е добра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си