.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Аборт

Аборт

Как може да се достигне преждевременен аборт ?
    Какво придставляват тези нелегални аборти ?
    Колко време след зачеването се появат и симптомите ?
    Това се нещата които ме интересуват . Мерси на отговорилите по темата .

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Първо разбери дали си бременна, после питай за аборт, още повече нелегален.

На първия въпрос не мога да ти отговоря.

2. Това са аборти, извършвани от лице без медицинско образование и извън болнични заведения.
    3. Първата-втората седмица след зачеването.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Преждевременен НЕЖЕЛАН аборт може да бъде причинен от стрес, притеснение, падане и т.н.
    Нелегалните аборти могат да се правят и след поставената дата за безопасен аборт.. тоест са опасни и за майката. До колкото знам стават без документи, но цените са високи, заради опастността на която се подлагат Гинеколозите и самата жена.
    Около седмица-две след зачеването. Повръщане, прилошаване, подуване на корема и т.н.

Ако не съм помогнала , чичко Гугъл има информация влез и си потърси

П.П. : Боже колко се увеличиха темите свързани с аборти, противозачатъчни и т.н.

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Толкова рано ли се проявават симптомите шикирана съм . Какви са те ??

Благодаря много за бързите отговори .

Повече от фен
    Град
    Изброих ги в предния пост.

+ ядеш повече, омаряш се по-бързо (все пак имаш втори човек в тебе )

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Разбирам . Благодаря .
    А всъщност през първите 1-2 седмици бебето не е ли още безформено че за ми се яде повече?

Болки в кръста, напрежение в гърдите, болки в корема, гърдите, главата, гадене (особено сутрин), повръщане, потъмняване на ареолите, тъмна лента от пъппа до вагината... и липса на менструация, може да има и зацапване на мястото на цикъла, или още със самото зачеване...
    - Ама то няма духове...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Първият симптом е липса на цикъл. След това почват вече подуване и напрежение в гърдите, болки в кръста, главоболие, гадене, повръщане и т.н. Общо взето тия неща стават през първите няколко седмици - ако не се лъжа между третата и осмата беше...

За нелегалните аборти не съм много запозната, но не съм чувала добри неща. Общо взето май са доста опасни и за майката и не се препоръчват
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

А ти имаш ли някакви симтоми от изброените? За по-сигурно си направи тест, тук можем само да гадаем. Без презерватив ли го правихте?
    - Ама то няма духове...

Да стана голяма грешка и беше без презерватив . От тогава са изминали 15 дни и нямам никой от изброените симптоми за сега , но прочетох пост по - горе че те ще се прояват чак след 3тата седмица . Ако не е така значи май не съм бременна . Дано че направо си изгризах ноктите .

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Направи си тест. Вече е минала седмица откакто сте правили секс, така че ще ти отчете с голяма точност
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Град
    Стават и такива грешки. Да знаеш вече да не ги повтаряш. Ами дано аз и 0u7l1n3 да грешим, че са за 1-2 седмици. Иначе мила избираш: аборт или количка

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Направи си тест. Вече е минала седмица откакто сте правили секс, така че ще ти отчете с голяма точност
    Попринцип тест се прави м/у 7-14 ден след акта
    Но по-добре опитай, ако това ще те успокои. Възможно е да не ти се появят изобщо симптоми, освен липсата на цикъл, но все пак си наблюдавай тялото внимателно. Ако забележиш нещо нередно иди на гинеколог!
    - Ама то няма духове...

Много съм стерсната междо другото .
    Знаете ли .... значи някъде 1 седмица след това ми се появи цистит (това е възпаление на пикочния мехур , нещо бях изстинала) и ходих на генеколог но не му казах за съмненията си понеже бях с майка ми . Той обаче ми гледа корема чрез видеозон мисля че беше . Дали щеше да забележи ако съм забременяла и да ми каже ?

Едно е да ти гледа пикочните пътища, друго е вътрешните полови органи. Иди пак, сама, за да не ти е притеснено и ако има проблем ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го сподели с майка си, защото ние тук не можем да ти го решим, освен да ти даваме съвети...
    - Ама то няма духове...

Мда така е . Благодаря на всички .

Тест! 3-4лв. е един.Толкова ли е трудно да си вземеш и да видиш дали си бременна.Тогава питай за аборт.

Умирам от стах да га направя и за това ми се иска да си изчакам цикъла . Не ви е било на главата просто ...... не мога да спя и да ям от притеснения .
    Ако го направя тоя тест и той е полужителен ще припадна . Не мога ... не искам за знам

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Направи го,поне ще знаеш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Така от това притеснение, напрежение, гладуване и какво ли още не ти се случва в главата, може да ти закъснее и още повече ще се притесниш. По-добре си направи тест, да знаеш. Ако е станало нещо, по-добре да реагираш и да му мислиш от рано. Смисъл от това сега няма никакъв.

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Умирам от стах да га направя и за това ми се иска да си изчакам цикъла . Не ви е било на главата просто ...... не мога да спя и да ям от притеснения .
    Ако го направя тоя тест и той е полужителен ще припадна . Не мога ... не искам за знам
    Ти така си мислиш, че не ни е идвало на главата. Повярвай... знам как е... А не е хубаво да не ядеш и спиш, успокой се, защото с тревоги нищо хубаво няма да си докараш.
    - Ама то няма духове...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дори и да си била бременна по това време, за една седмица след акта няма как зиготата да достигне до маточната кухина, да се вгнезди, че и да нарастне до степен да бъде видима с ултразвук.
    Първо се убеди, че си бременна, а едва тогава мисли за аборт. Все пак един тест е 3 лв.

Пф, научете накрая що е то цикъл и що е то менструация! Излагате се вече!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Знам какво е, но аз чакам положителен тест от месеци. Имаше един период, в който вътрешно ми се искаше да не е положителен, защото щях да си гледам бебето сама. Тогава мъката е ужасна, но ако не направиш тест, става все по-късно, а колкото по-рано - толкова по-добре.
    Отиди и си купи, не е скъп, направи го, колкото и да ти е трудно или просто отиди на гинеколог.Ти рано или късно трябва да разбереш резултата, но по-добре рано.
    Да обичаш значи да страдаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си