Как може да се достигне преждевременен аборт ?
Какво придставляват тези нелегални аборти ?
Колко време след зачеването се появат и симптомите ?
Това се нещата които ме интересуват . Мерси на отговорилите по темата .
Първо разбери дали си бременна, после питай за аборт, още повече нелегален.
На първия въпрос не мога да ти отговоря.
2. Това са аборти, извършвани от лице без медицинско образование и извън болнични заведения.
3. Първата-втората седмица след зачеването.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Преждевременен НЕЖЕЛАН аборт може да бъде причинен от стрес, притеснение, падане и т.н.
Нелегалните аборти могат да се правят и след поставената дата за безопасен аборт.. тоест са опасни и за майката. До колкото знам стават без документи, но цените са високи, заради опастността на която се подлагат Гинеколозите и самата жена.
Около седмица-две след зачеването. Повръщане, прилошаване, подуване на корема и т.н.
Ако не съм помогнала , чичко Гугъл има информация влез и си потърси
П.П. : Боже колко се увеличиха темите свързани с аборти, противозачатъчни и т.н.![]()
Толкова рано ли се проявават симптомитешикирана съм . Какви са те ??
Благодаря много за бързите отговори .
Разбирам . Благодаря .
А всъщност през първите 1-2 седмици бебето не е ли още безформено че за ми се яде повече?
Болки в кръста, напрежение в гърдите, болки в корема, гърдите, главата, гадене (особено сутрин), повръщане, потъмняване на ареолите, тъмна лента от пъппа до вагината... и липса на менструация, може да има и зацапване на мястото на цикъла, или още със самото зачеване...
- Ама то няма духове...
Първият симптом е липса на цикъл. След това почват вече подуване и напрежение в гърдите, болки в кръста, главоболие, гадене, повръщане и т.н. Общо взето тия неща стават през първите няколко седмици - ако не се лъжа между третата и осмата беше...
За нелегалните аборти не съм много запозната, но не съм чувала добри неща. Общо взето май са доста опасни и за майката и не се препоръчват
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А ти имаш ли някакви симтоми от изброените? За по-сигурно си направи тест, тук можем само да гадаем. Без презерватив ли го правихте?
- Ама то няма духове...
Да стана голяма грешка и беше без презерватив . От тогава са изминали 15 дни и нямам никой от изброените симптоми за сега , но прочетох пост по - горе че те ще се прояват чак след 3тата седмица .Ако не е така значи май не съм бременна . Дано че направо си изгризах ноктите .
Направи си тест. Вече е минала седмица откакто сте правили секс, така че ще ти отчете с голяма точност
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Попринцип тест се прави м/у 7-14 ден след актаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Но по-добре опитай, ако това ще те успокои. Възможно е да не ти се появят изобщо симптоми, освен липсата на цикъл, но все пак си наблюдавай тялото внимателно. Ако забележиш нещо нередно иди на гинеколог!![]()
- Ама то няма духове...
Много съм стерсната междо другото .![]()
Знаете ли .... значи някъде 1 седмица след това ми се появи цистит (това е възпаление на пикочния мехур , нещо бях изстинала) и ходих на генеколог но не му казах за съмненията си понеже бях с майка ми . Той обаче ми гледа корема чрез видеозон мисля че беше . Дали щеше да забележи ако съм забременяла и да ми каже ?![]()
Едно е да ти гледа пикочните пътища, друго е вътрешните полови органи. Иди пак, сама, за да не ти е притеснено и ако има проблем ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го сподели с майка си, защото ние тук не можем да ти го решим, освен да ти даваме съвети...![]()
- Ама то няма духове...
Мда така е . Благодаря на всички .![]()
![]()
Тест! 3-4лв. е един.Толкова ли е трудно да си вземеш и да видиш дали си бременна.Тогава питай за аборт.![]()
Умирам от стах да га направя и за това ми се иска да си изчакам цикъла . Не ви е било на главата просто ...... не мога да спя и да ям от притеснения .
Ако го направя тоя тест и той е полужителен ще припадна . Не мога ... не искам за знам![]()
![]()
Направи го,поне ще знаеш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Така от това притеснение, напрежение, гладуване и какво ли още не ти се случва в главата, може да ти закъснее и още повече ще се притесниш. По-добре си направи тест, да знаеш. Ако е станало нещо, по-добре да реагираш и да му мислиш от рано. Смисъл от това сега няма никакъв.
Ти така си мислиш, че не ни е идвало на главата. Повярвай... знам как е... А не е хубаво да не ядеш и спиш, успокой се, защото с тревоги нищо хубаво няма да си докараш.Първоначално написано от Shmahao
![]()
- Ама то няма духове...
Дори и да си била бременна по това време, за една седмица след акта няма как зиготата да достигне до маточната кухина, да се вгнезди, че и да нарастне до степен да бъде видима с ултразвук.
Първо се убеди, че си бременна, а едва тогава мисли за аборт. Все пак един тест е 3 лв.
Пф, научете накрая що е то цикъл и що е то менструация! Излагате се вече!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Знам какво е, но аз чакам положителен тест от месеци. Имаше един период, в който вътрешно ми се искаше да не е положителен, защото щях да си гледам бебето сама. Тогава мъката е ужасна, но ако не направиш тест, става все по-късно, а колкото по-рано - толкова по-добре.Първоначално написано от Shmahao
Отиди и си купи, не е скъп, направи го, колкото и да ти е трудно или просто отиди на гинеколог.Ти рано или късно трябва да разбереш резултата, но по-добре рано.
Да обичаш значи да страдаш!