- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм без пулверизатор
Поръчах от ейвън парфюм, но не се бях загледала,че пише без пулверизатор и не знам какво да правя с него. Мога ли да му сложа пулверизатор някак или да направя нещо друго..?
Ако има значение парфюмът е този в дясно http://www.avon.bg/PRSuite/offers7.page
сложи му пулверизатор от друг парфюм/дезодорант..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз имам Пюр Бланка без пулверизатор. Въобще не е проблем - даже така по-хубаво си слагаш.
all day... all night... what the fuck?!
Първо на пръста, а после - където искаш.Първоначално написано от meriLinka
all day... all night... what the fuck?!
^ и аз така съм си слагала, но на мен хич не ми е удобно. Най-добрия варянт е да си сложиш от др парфюм както вече казаха по-горе![]()
И аз съм имала без пулверизатор,но не е проблем.Можеш да го пресипеш в някакво др.шишенце.![]()
Ммм... отиваш в някоя парфюмерия, където правят парфюми на място и си купуваш шишенце с пулвелизатор... като се прибереш у вас пресипваш парфюма и готово![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Офф за всички малки глупости ли вече се правят теми? Ми или слагаш или го ползваш без.
Все едно да се направи тема-купих си парфюм ама шишенцето не ми харесва-идеи??-_-
^Ееее....стига де, стига!
Момичето/момчето пита, защото не е очаквал/а да е без пулверизатор, а и може досега да не е имал/а такъв парфюм!? Успокойте се!
ПТ. Пресипи го в друго шишенце или както казаха горе му сложи пулверизатор от друг парфюм!![]()