.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Искам ви мнението

Здравейте ,
    Пиша от зала ,затова ще бъда кратък и възможно най-подробен.
    Историята е следната - Казвам се Иван и съм от Варна, на 17г съм ('92) ,а приятелката ми на 15 ('95).Заедно сме 6 месеца (без няколко дни),и се познаваме от около 2 години.С нея си прекарваме добре ,а самата тя е някак по-различна от другите с които съм бил ,в това включавм - не ме врънка всеки ден да висим по задимени кафета,не ми трови нервите с разкази за проблемите на нейни приятелки и е доста забавна като изключим ,че се обижда доста лесно.Добре всичко до тук си е 6 точки ,"проблема" така да го нарека или по-скоро причината поради която ви искам мнението е ,че сме говорили по въпроса за секса ,от което разбрах ,че тя още не е готова.НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ погрешно ,уважавам мнението и я разбирам доколкото е възможно... .Всичко е идеално като изключим това.
    Да ли я обичам .. незнам ,до сега не съм обичал момиче и незнам какво точно е чувството ,но определено държа на нея да е щаслива и винаги да се чувства добре докато е мен и не само.Но мисля ,че на тази възраст (почти 18) прегръдките и целувките не са достатъчни.Не разбирам единствено защо не се чувства готова при положение ,че не съм я лъгал и съм показал изключително много нежност към нея и съм и споделил толкова много неща за мен,а и не ходим от вчера.Аз съм човек с принципи и много държа на това и винаги съм уважавал нейните.Та въпроса ми е 'какво мислите ,дали не е твърде малка и объркана ,за да ми даде това което искам(а и на нея ще и хареса сигурен съм..все пак удоволствието не е само за единия :) ) или грешката е моя ,че тръгнах с момиче на възраста и(сравнение с моята -3г. на тази ранна възраст на са малко )?

И ... не ми правете морални характеристики,знам че има много 'психолози' из този форум,готови да докажат менталното си 'развитие' .
    Приятен ден на всички ,ще проверя за отговори при първа възможност :) .

П.С. ; май не бях много кратък ;д.

Мнението ми:
    Може би тя не е сигурна дали те обича
    Може би ти си мислиш, че и показваш, че я обичаш, а тя да не мисли така
    Може би ще й е за първи път и е несигурна (не е готова)
    ...........
    МОЖЕ БИ има друга причина. Например да й говориш постоянно за секс - също може да е причина за отказа й.

Би ли я изчакал още толкова време е моят въпрос към теб?

На мен ми е пределно ясно, че това, което правите не ти стига, НО възрастта ти е такава, че не ти се чака много.
    Моят приятел е на 23, а с него имаме по-голяма разлика от вашата е въпреки това изобщо не говореше за секс и ме остави АЗ да му го поискам Така бях сигурна в него. Тоест, не я притискай, когато е готова ще ти го поиска сама...
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Малка е още!!
    Ако държиш на нея ще чакаш колкото е нужно!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Само целувки и прегръдки не е достатъчно за твоята възраст, но за нейната си е напълно достатъчно. Не може да изискваш от нея да правите секс, само защото ти имаш нужда от това. Ако искаш ми вярвай, но имам приятел, който чака приятелката му да стане готова цели 4 години. Тя си беше малка като тръгнаха и беше нормално да изчака тя да стане готова, въпреки че примерно първите 3 години не са били изобщо малко, за да и докаже, че я обича.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Съвсем не бяхме малки с моя като се хванахме (на 19), но въпреки това не правихме секс много време (3 пъти повече от вас). Причините са много и комплексни, но истината е, че ни беше шубе, особено мен. И не бях на 15, а доста по-голяма. Само, че имах човек до себе си, който ако щеш вярвай за 18 месеца никога не ме е попитал пръв, не е повдигнал въпроса пръв и никога не ме е пришпорвал. И чакането мисля си заслужаваше.

Ти правил ли си секс?

Ванка малка е още за секс бе не че няма 13 14 годишни "звезди" но явно тая твойта не е от тях и в това няма нищо лошо. Моят съвет е изчакай още известно време (апък през това време ако чукнеш нещо странично берекет версин ).

опааа

Ами явно и е рано щтом не е готова не я притискаи всичо с времето си....ако я обичаш ще я чакаш!!!

15год. е прекалено рано за секс.. (още повече тя е момиче!)

След като си толкова загорял хвани си някоя,за която да си разкрачва краката е като да казва "Здравей",или поне на твоите години.

Да,за тебе е нормално на 17-18,но момичето е с 3 години по-малко от тебе.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като стигнах до същината на проблема - сексът спрях да чета.

Едно правило, едно просто правило запомни.... ЗА СЕКС НЕ СЕ ГОВОРИ! Целувате се, гушкате се ии... хоп лека ръчица към баджачето, оп оп оп, лееекичко към черешката, после отдръпваш и лекичко към цицето, после пак към двуцевката и тва всичко, докато я целуваш. Трябва да сте у вас и просто си сабуй гащите, без да ти пука. Сваляш от раз дънките и боксерките и продължаваш.. Хващаш и ръката и и я слагаш на терминатора. Ще се дърпа... ще каже не искам, не мога, не съм готова, бла бла бла бла бла. Казваш и "айде де, много съм възбуден, айде, поне една свирка ми направи, айде айде. Ако и това откаже отиваш към план Б - чикия. Айде де, една чикия ми направи, не ме оставяй така, виж го как те гледа отчаяно. И гледаш как започва да ти друса чепчето. След това и казваш " ех, така не се усеща, лизни го лекичко де, няма да те изяде" (глей да си се къпал преди тва, да не мирише на скумрия). И лека по лека.... като види, че не е страшно... цялата история е докато и го мушнеш. След като я отвориш ти давам гаранция живот, че НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ. Ще е като кърлеж... ще имаш пропуснати повиквания от нея като инвазия от колорадски бръмбари. Това неосъзнато нимфоманче ще те побърка и няма в един момент да можеш да я задоволяваш колкото на нея и се иска. Ще полудее, ще изперка, даже ще я разкараш в един момент, защото ще ти е писнало да цепиш една и съща щайга толкова време.

ГАРАНТИРАНО. РАБОТИ. Тия глупости "ще я чакам, докато тя реши" си ги избий от главата. Това само мека китка и жена може да ти го изтърси.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    който ако щеш вярвай за 18 месеца никога не ме е попитал пръв, не е повдигнал въпроса пръв и никога не ме е пришпорвал.

Коментарът на "umri" беше доста интересен

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от umri

Едно правило, едно просто правило запомни.... ЗА СЕКС НЕ СЕ ГОВОРИ! Целувате се, гушкате се ии... хоп лека ръчица към баджачето, оп оп оп, лееекичко към черешката, после отдръпваш и лекичко към цицето, после пак към двуцевката и тва всичко, докато я целуваш. Трябва да сте у вас и просто си сабуй гащите, без да ти пука. Сваляш от раз дънките и боксерките и продължаваш.. Хващаш и ръката и и я слагаш на терминатора. Ще се дърпа... ще каже не искам, не мога, не съм готова, бла бла бла бла бла. Казваш и "айде де, много съм възбуден, айде, поне една свирка ми направи, айде айде. Ако и това откаже отиваш към план Б - чикия. Айде де, една чикия ми направи, не ме оставяй така, виж го как те гледа отчаяно. И гледаш как започва да ти друса чепчето. След това и казваш " ех, така не се усеща, лизни го лекичко де, няма да те изяде" (глей да си се къпал преди тва, да не мирише на скумрия). И лека по лека.... като види, че не е страшно... цялата история е докато и го мушнеш. След като я отвориш ти давам гаранция живот, че НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ. Ще е като кърлеж... ще имаш пропуснати повиквания от нея като инвазия от колорадски бръмбари. Това неосъзнато нимфоманче ще те побърка и няма в един момент да можеш да я задоволяваш колкото на нея и се иска. Ще полудее, ще изперка, даже ще я разкараш в един момент, защото ще ти е писнало да цепиш една и съща щайга толкова време.

ГАРАНТИРАНО. РАБОТИ. Тия глупости "ще я чакам, докато тя реши" си ги избий от главата. Това само мека китка и жена може да ти го изтърси.
    ТИ СИ ЧОВЕКА!Направо се "насрах" от смях, докато ти четях коментара.Просто НЯМА такива термини, не!

Ако наистина държиш на нея я изчакай гаранция че ще ти е по-сладко, ако ли не , човека горе долу ти описа как стават нещата . Само недей да и се молиш или да се пазариш и недей от веднъж ..... всеки път стигайте по-далеч.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    който ако щеш вярвай за 18 месеца никога не ме е попитал пръв, не е повдигнал въпроса пръв и никога не ме е пришпорвал.

Не се шокирай толкова. Има и такива хора...Сега не се свени да говори и да иска секс, ама преди да правим...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ТИ СИ ЧОВЕКА!Направо се "насрах" от смях, докато ти четях коментара.Просто НЯМА такива термини, не!
    Мой чоек... тва е като съм на една бира.. вече отказах алкохола. Предстааш ли си кво е било преди кат млатех по полвин шише уиски?

едит: Може коментара да звучи несериозен, но до последната сричка съм написал това, което мисля.
    Temet Nosce

벨야카

Много обичам да казвам - Градинарят отглежда най-хубавите си рози с търпение! ^^

Приятно ти чакане и си мери словата пред момата... : )
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Umri е доста прав. Ако не си груб, ще се получи по неговия начин. Мен са ме примамвали да върша разни неща с такива думи. Като ми каже "Така навирен ли ще го оставиш?" и на мен жал ми става. Въпреки че са си чисто мъжки игрички и го знам, не се чувствам използвана.

Ако искаш чакай, ако искаш действай, но и в двата случая можеш само да се радваш, че си намерил точно момиче.

И да - не я вкарвай толкова тая тема секса, то ще си се случи без да го говорите.

anonymous708973
    Guest
    За пореден път ми идва да се самоубия след коментар на Умри. Бахмааму, само аз ли ще го застрелям ако ме врънка за чикия/свирка като малко дете?! Има къде-къде "по-пичовски" начини да го направиш пак така (тоест, да я ръчнеш леко за секс, за да ти се нахвърли като обезумяла).

Авторе, момичето попринцип ли е срамежливо или само като стане дума за секс?

Супер фен Аватара на spopi
    Един съвет изчакай не я притискай знам го личен опит момичето може да се уплаши и да те остави ако е насилваш постояно и говориш за секс тя винаги ще е под напрежение и няма да и приятно може да те зареже. Просто и кажи когато си готова ми кажи и приключете с въпроса а пък когато е готова тя ще ти каже и мисла че няма да съжаляваш.
    НО НЕЯ НАСИЛВАЙ!!!

Град
    Русе
    Направо изтрийте другите мнения в темата.
    Е тва беше истинския коментар на място. Като четох, се сетих какво момчето, с което съм направи на момента. Ама даже след ръчичката, туй онуй, аз НАСТОЯВАХ сама да го допродължа. А бях тръгнала с нагласата, че няя си събувам гащите, камо ли да си отварям краката.

Не ... точно веднъж сме говорили за това.Иначе верно си е малко срамежлива ама пък си е и игрива ;п.
    Иначе и аз знам кво става веднъж отворили се кутията на Пандора.Няма да ми е за пръв път .
    Трябва да провам съвета на 'умри' ,хареса ми

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ми не е готова ... Питай я защо и готово ... Дали я е страх от нещо и така нататък ...Поне тогава ще знаеш защо.

Целите ми уважения към Умри, ама аз ако не съм решила да правя секс с някого, такива молби и увещавания няма да ме накарат да реша да го направя ;] Даже ще се отвартя и отблъсна.
    Тъпо е да КАРАШ някого насила, а това си е точно изнудване за секс.

Умри каза, че само "мека китка" ще ти каже да чакаш или жена.. Ами окей, но ако пък я врънкаш и ИЗНУДВАШ, си губиш достойнството. Това е мега недостойно и просташко!! Най-мразя да ме врънкат за секс.
    Един ме е врънкал досега и познайте - не му се отвори, нищо, че бяхме гаджета. Просто като ме врънкат не става - ебаси жалкото дето е, и показваш върховно неуважение към момичето.

Изобщо не слушай съвета на Умри. Много е жалко, но по-важното - ГРОЗНО!

И ако тя се навие (ако се навие, значи е супер малоумна де.. ако се самоуважава, няма чрез рекет да ти даде "щайгата"), сигурно ще го е направила от малодушие и после ще се чувства едно такова кофти, предадена.. използвана, гнусна, жалка.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    От-до съгласна с горния коментар.
    И както вече казах, има къде-къде по-секси, по-културни начини да си поискаш секс и да накараш момичето сама да го иска, пък тя после нека си вярва, че не е готова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си