- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам ви мнението
това момиче ми е набор и я разбирам.не мисля ,че и аз бих ти пуснала (ако съм ти приятелка) ,защото не мисля че още съм готова и ми е дошло времето..
момичето се притеснява:
-за болката
-дали после няма да я зарежеш и да и разбиеш сърцето
-не е сигурна дали наистина го иска
-- тя ако иска ще ти каже ,покаже и т.н.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И на мен ми е наборка, ама не мога да я разбера! Е*е и се, та две не види, ама се прави на убортна, недостъпна, праведна. От 6 месеца сте заедно, бе мамка му. Трябва вече да е свикнала с теб, да ти има доверие. Чакал си я 6 месеца, това е достатъчно време да и докажеш, че не си с нея само защото искаш да я чукаш. Била травмира... пхах. Просто оправдание, за да не ти каже направо ''няма да ти пусна, защото така, че чувствам мнооУ яка, защото ти си с мен, без да ме чукаш, значи ме обичаш, чакай да си вдигна още малко самочувствието т.е. мога да получавам без да давам, ебаси якото!'' Ей такива надувки най ги мразя!
Значи ти можеш да я обгрижваш, да и показваш, че я обичаш, а тя не може да спи с теб. Айде да речем, че ще и е гадно, че ще я колиш-да, ама то и на нея ще и е кеф, какво се дърпа? Само да се прави на интересна. Ако съм на теб, изобщо няма да я трая. Казвам и така: ''Аз съм момче, имам своите физически нужди и, ако ти не ги задоволяваш, ще си търся друга, която може да ми даде това от което имам нужда. Ти от мен искаш любов, нежност - получваш ги. В една връзка трябва да има равновесие. Не може само единия да дава. Нечестно е.''
пп: Успех с чакането! Струва ми се, наистина си хлътнал и явно би я изчакал докато ''стане готова''.![]()
Абе ти ако я харесваше и ценеше толкова,нямаше да питаш по форумите как да я накараш да си отвори краката.
Щом толкова ти се чука,в 10 вечерта излизаш на главната и си харесваш нещо от каталога. За 50 кинта ще ти решат проблемите,мъжки.
Малката дори не си и помисляй да я караш насила или да ѝ поставяш ултиматуми. Щото ако не е тъпа(а щом не ти пуска явно не е ) ще ти бие шута моментално. Не иска,защото се чувства малка и най-вероятно го смята за нередно на нейната възраст. Това,че някои момиченца започват на 12 си е техен проблем,твоята приятелка очевидно не ѝ е празна главата.
Ма ти си кретен и половина,кво да ти говорим.
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Оня с бръмбарите не го слушай ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе.. Или чакай, или като сте увас сваляй звезди от небето .. Тя е малка .. Малките са лесни .. Кажи и как се чустваш там глупости .. След което нещо от сорта на това ще закрепи нашата връзка още повече .. ново ниво .. некви такива .... Ако кажеш правилните думи, в точния момент както трябва.. Е твоя ..!!.. Изпитана практика ..
![]()
Само гледай да оцелиш момента шот ако не .. Сичко ще наебеш ..![]()
Znam li neznam .. No znaesh li ti, che az neznam?
Vajnoto e che znam che ti znaesh che az neznam..xahxha
Не я притискай,въпреки че съветът на umri беше доста добърно ако направиш така тя по-скоро би се уплашила и нищо не би се случило по-нататък,а и може би ще си остане с едно наум,че ти само секс ще чакаш от нея.
![]()
Темата случайно е СТАРА.
Последният й актуален отговор е бил на 14 юли.
ИванДимитровВАРНА сигурно даже вече не влиза тук![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride