.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Като стигнах до същината на проблема - сексът спрях да чета.

Едно правило, едно просто правило запомни.... ЗА СЕКС НЕ СЕ ГОВОРИ! Целувате се, гушкате се ии... хоп лека ръчица към баджачето, оп оп оп, лееекичко към черешката, после отдръпваш и лекичко към цицето, после пак към двуцевката и тва всичко, докато я целуваш. Трябва да сте у вас и просто си сабуй гащите, без да ти пука. Сваляш от раз дънките и боксерките и продължаваш.. Хващаш и ръката и и я слагаш на терминатора. Ще се дърпа... ще каже не искам, не мога, не съм готова, бла бла бла бла бла. Казваш и "айде де, много съм възбуден, айде, поне една свирка ми направи, айде айде. Ако и това откаже отиваш към план Б - чикия. Айде де, една чикия ми направи, не ме оставяй така, виж го как те гледа отчаяно. И гледаш как започва да ти друса чепчето. След това и казваш " ех, така не се усеща, лизни го лекичко де, няма да те изяде" (глей да си се къпал преди тва, да не мирише на скумрия). И лека по лека.... като види, че не е страшно... цялата история е докато и го мушнеш. След като я отвориш ти давам гаранция живот, че НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ. Ще е като кърлеж... ще имаш пропуснати повиквания от нея като инвазия от колорадски бръмбари. Това неосъзнато нимфоманче ще те побърка и няма в един момент да можеш да я задоволяваш колкото на нея и се иска. Ще полудее, ще изперка, даже ще я разкараш в един момент, защото ще ти е писнало да цепиш една и съща щайга толкова време.

ГАРАНТИРАНО. РАБОТИ. Тия глупости "ще я чакам, докато тя реши" си ги избий от главата. Това само мека китка и жена може да ти го изтърси.
    мастер,мастер ++

Мега фен Аватара на teenems
    това момиче ми е набор и я разбирам.не мисля ,че и аз бих ти пуснала (ако съм ти приятелка) ,защото не мисля че още съм готова и ми е дошло времето..

момичето се притеснява:
    -за болката
    -дали после няма да я зарежеш и да и разбиеш сърцето
    -не е сигурна дали наистина го иска

-- тя ако иска ще ти каже ,покаже и т.н.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    И на мен ми е наборка, ама не мога да я разбера! Е*е и се, та две не види, ама се прави на убортна, недостъпна, праведна. От 6 месеца сте заедно, бе мамка му. Трябва вече да е свикнала с теб, да ти има доверие. Чакал си я 6 месеца, това е достатъчно време да и докажеш, че не си с нея само защото искаш да я чукаш. Била травмира... пхах. Просто оправдание, за да не ти каже направо ''няма да ти пусна, защото така, че чувствам мнооУ яка, защото ти си с мен, без да ме чукаш, значи ме обичаш, чакай да си вдигна още малко самочувствието т.е. мога да получавам без да давам, ебаси якото!'' Ей такива надувки най ги мразя!
    Значи ти можеш да я обгрижваш, да и показваш, че я обичаш, а тя не може да спи с теб. Айде да речем, че ще и е гадно, че ще я колиш-да, ама то и на нея ще и е кеф, какво се дърпа? Само да се прави на интересна. Ако съм на теб, изобщо няма да я трая. Казвам и така: ''Аз съм момче, имам своите физически нужди и, ако ти не ги задоволяваш, ще си търся друга, която може да ми даде това от което имам нужда. Ти от мен искаш любов, нежност - получваш ги. В една връзка трябва да има равновесие. Не може само единия да дава. Нечестно е.''

пп: Успех с чакането! Струва ми се, наистина си хлътнал и явно би я изчакал докато ''стане готова''.

Абе ти ако я харесваше и ценеше толкова,нямаше да питаш по форумите как да я накараш да си отвори краката.
    Щом толкова ти се чука,в 10 вечерта излизаш на главната и си харесваш нещо от каталога. За 50 кинта ще ти решат проблемите,мъжки.

Малката дори не си и помисляй да я караш насила или да ѝ поставяш ултиматуми. Щото ако не е тъпа(а щом не ти пуска явно не е ) ще ти бие шута моментално. Не иска,защото се чувства малка и най-вероятно го смята за нередно на нейната възраст. Това,че някои момиченца започват на 12 си е техен проблем,твоята приятелка очевидно не ѝ е празна главата.

Ма ти си кретен и половина,кво да ти говорим.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Оня с бръмбарите не го слушай ..

Иначе.. Или чакай, или като сте увас сваляй звезди от небето .. Тя е малка .. Малките са лесни .. Кажи и как се чустваш там глупости .. След което нещо от сорта на това ще закрепи нашата връзка още повече .. ново ниво .. некви такива .... Ако кажеш правилните думи, в точния момент както трябва.. Е твоя ..!! .. Изпитана практика ..

Само гледай да оцелиш момента шот ако не .. Сичко ще наебеш ..
    Znam li neznam .. No znaesh li ti, che az neznam?
    Vajnoto e che znam che ti znaesh che az neznam.. xahxha

Не я притискай,въпреки че съветът на umri беше доста добър но ако направиш така тя по-скоро би се уплашила и нищо не би се случило по-нататък,а и може би ще си остане с едно наум,че ти само секс ще чакаш от нея.

Темата случайно е СТАРА.
    Последният й актуален отговор е бил на 14 юли.

ИванДимитровВАРНА сигурно даже вече не влиза тук
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си