Цитирай Първоначално написано от umri
Като стигнах до същината на проблема - сексът спрях да чета.

Едно правило, едно просто правило запомни.... ЗА СЕКС НЕ СЕ ГОВОРИ! Целувате се, гушкате се ии... хоп лека ръчица към баджачето, оп оп оп, лееекичко към черешката, после отдръпваш и лекичко към цицето, после пак към двуцевката и тва всичко, докато я целуваш. Трябва да сте у вас и просто си сабуй гащите, без да ти пука. Сваляш от раз дънките и боксерките и продължаваш.. Хващаш и ръката и и я слагаш на терминатора. Ще се дърпа... ще каже не искам, не мога, не съм готова, бла бла бла бла бла. Казваш и "айде де, много съм възбуден, айде, поне една свирка ми направи, айде айде. Ако и това откаже отиваш към план Б - чикия. Айде де, една чикия ми направи, не ме оставяй така, виж го как те гледа отчаяно. И гледаш как започва да ти друса чепчето. След това и казваш " ех, така не се усеща, лизни го лекичко де, няма да те изяде" (глей да си се къпал преди тва, да не мирише на скумрия). И лека по лека.... като види, че не е страшно... цялата история е докато и го мушнеш. След като я отвориш ти давам гаранция живот, че НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ. Ще е като кърлеж... ще имаш пропуснати повиквания от нея като инвазия от колорадски бръмбари. Това неосъзнато нимфоманче ще те побърка и няма в един момент да можеш да я задоволяваш колкото на нея и се иска. Ще полудее, ще изперка, даже ще я разкараш в един момент, защото ще ти е писнало да цепиш една и съща щайга толкова време.

ГАРАНТИРАНО. РАБОТИ. Тия глупости "ще я чакам, докато тя реши" си ги избий от главата. Това само мека китка и жена може да ти го изтърси.