.

Виж резултатите на анкетата: Ще отслабна ли ако ги комбинирам нещата?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да и ще се стегнеш.

6 35,29%
  • Да,но само ще отслабнеш.

1 5,88%
  • Може би

4 23,53%
  • Не

6 35,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Малко разяснение

Здравейте!Аз искам да отслабна и да се стегна едновременно

Упражнения:От днеска почнах да правя сутринта когато се събудя 15 минути едни упражнения,после на обяд Pump it up и Slim and seek,следобяд 20 минути бягане,10 минути скачане на въже и вечерта 30 клякания и 25 коремни преси(през 2 дена ще увеличавам бройката с 4-5).

П.С:Общо към 3 часа е всичко

Хранене:Искам да отслабна колко може по-бързо до август,затова ще бъда и на диета.Ако може да ми кажете някоя,която има бърз ефект(не ми пука,че има йо-йо ефект,защото аз ще продължа да правя онези упражнения и ще се запиша на нещо и ще изгарям,това което съм изяла)
    Nobody keeps a secret...

Голям фен Аватара на Callisto
    Закуска:
    -мюсли без захар с мляко и банан
    -ако искаш сок от прясно изцеден грейпфрут преди тренировка, понеже гори мазнините

Обяд: Пилешка пържола със зелева салата(хем полезно за теб, хем и за тенът ти)

Вечеря: Някаква супа (аз лично или пилешка или таратор).

Ако си гладна м/у храненията можеш да си хапваш моркови.

Упражненията ще ти дойдат малко в повече. Не започвай с толкова много, понеже ще се сдобиеш с мускулна треска и после 1 седмица и една коремна преса няма да можеш да направиш. След всяка тренировка пий по един аспирин, за да нямаш мускулна треска.
    Определено, ако правиш това ще отслабнеш, а после и ще можеш да си потдържаш една хубава фигура.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Да, аз мисля, че ще отслабнеш и ще се стегнеш! Тази комбинация от упражненита и яденето, което си измислила се връзва! Няма как да не отслабнеш!

Мерси

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Закуска:
    -мюсли без захар с мляко и банан
    -ако искаш сок от прясно изцеден грейпфрут преди тренировка, понеже гори мазнините
    Обяд: Пилешка пържола със зелева салата(хем полезно за теб, хем и за тенът ти)
    Вечеря: Някаква супа (аз лично или пилешка или таратор).
    Всеки ден?За закуската и салатата добре ама става ли малко по-разнообразно?Смисъл може ли леща за обяд вместо супа,защото аз не обичам супи пък и няма кой да ми прави специално за мене(аз не мога да правя супи).А на обяд може ли пак някакво месо,но не всеки ден пържола.

Упражненията няма да ми дойдат в повече,защото аз съм бивша спортистка и съм имала всеки ден по 4 часа тренировки лятото,който са много по натоварващи
    Nobody keeps a secret...

Супер фен Аватара на fatrat
    АХХаххъахъхаъъхахахауухуа хуахухаухаухауахууаххааух уах мерси развесели ме
    1-во неможеш да изгаряш всичко.
    ЗА ДА ИМА ОТРИЦАТЕЛЕН калориен баланс трябва да ПРИЕМАШ по-малко от колкото изгаряш-тогава отслабваш.
    2-ро до август са 2 седмици и малко. За 2 седмици можеш да отслабнеш с 3кг повече вече е нездравословноо.
    3-то щом си решила-кардио рано сутрин САМО на 2 кафета. гледай да имаш 3-4 приема на храна,богата на белтъци.
    СПИРАШ сладко,алкохолно,газирано, игари-намаляш.
    за да засилиш ефекта може да си вземеш Л-карнитин или фет бърнър. И пии много кафета-от кофеина се отслабва
    Успех!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    И пии много кафета-от кофеина се отслабва
    Успех!
    Ти добре ли си? Съня също е важен. Не може постоянно да пие кафе.. Да кажем всяка сутрин по едно кафенце и по желание на обяд още едно. Повече не е нужно. Няма да става зомби я..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аз да те питам ти добре ли си?
    Аз като си пия сутрин 2 еспресота преди тренировка 1късо и вечер 1 дълго та да не би да зомбясвам???
    И да те питам защо тогава кофеина присъства във всичкик фет бърнъри и е перфектна комбинация с йохимбин?

Аз не обичам кафе
    Nobody keeps a secret...

хах с лаваца ник
    тогава остава зелен чай,ама от истинския не оня шит на биосет ли къв беше...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Кафето не е вода мой човек.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Вие си знаете Аз с кафе не съм направил релеф,обаче и без него няма отслабване
    EDIT:ако мислите чее говора глупости http://www.silabg.com/bg/index/view/id/70

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Мацка,намали упражненията!С толкова много само ще се претовариш,ще хванеш мускулн а треска и нищо няма да се получи!Ако искаш играй три път иседмично slim and sleek,веднъж,два пъти седмично има още една гимнастика от серията,мисля че беше нещо self bikini fast и си готова. не е засължително да е мнго продължителна гимнастиката,важното е да е качествена

Цитирай Първоначално написано от shell
    Мацка,намали упражненията!С толкова много само ще се претовариш,ще хванеш мускулн а треска и нищо няма да се получи!Ако искаш играй три път иседмично slim and sleek,веднъж,два пъти седмично има още една гимнастика от серията,мисля че беше нещо self bikini fast и си готова. не е засължително да е мнго продължителна гимнастиката,важното е да е качествена
    Ама само 3 часа са и то резделени на 4.Аз повече исках да ме упътите към храна,упражненията ще ги правя!
    Nobody keeps a secret...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си