Здравейте! Първо нека се извиня, че ще притеснявам всички с моите проблеми, но нужен ми е съвет, както и мнение от хора, които не са пряко свързани с проблемите ми... Та на въпроса... преди няколко месеца се запознах с един мъж по скайп.. разликата в годините е 9 ..аз съм на 20, той на 29.. Няма жена деца и прочее, трудолюбив, нежен, мил, общо взето от онези мъже, които или ги няма, или ги има, но за заети..Верен ми е много чуваме се по 20 часа в денонощието, общо взето мъж мечта. Направени са планове да се видим и да реализираме нашата връзка и да не е само на скайпа и по телефона...и всичко това до един прекрасен момент, когато се скарваме..Всичко между нас приключва и спираме да се търсим няколко дена.. През тези няколко дена аз си пиша с един мой приятел, който е от същия тип хора. Започваме да излизаме и разбирам, че той адски много ме харесва. Звъни ми през 30 минути, угажда ми, въпреки че не съм капризна, но към него не изпитвам много силни чувства. От вътре ме човърка предния мъж, да му с еобадя да се сдобриме, липсва ми.... Но си казвам, че няма да го търся след като така приключи всичко, но той ме потърси. Поговорихме си много и достигнахме до общо решение на проблема. Но той незнаае за момчето, с което започнах да се занимавам. Този на 29 нека го кръстим А., другия да е С.. Та много ми е кофти да зарежа С., защото се държи много мило с мен и някак си просто започнах да го харесвам, но с А. имам големи планове свързани със семеен живот, бизнес и прочее. На краая ще зарежа и двамата и ще се приключи, но просто А. много го обичам и искам да съм с него, но към С. също имам силни чувства... В безизходица съм.. съвети, ако може! Съжалявам, че темичката ми е дълга и благодаря на всички отзовали се!