- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимали ли сте се докато го правите ???
Снимали ли сте се докато го правите (снимки и видео) и бихте ли го публикували в нета или пък да си го оставите за себе си ??? и Бихте ли го показали на приятели/ки
Въпроса е до всичкиАз ще отговоря подобаващо
Да имам видео с почти всяка с която съм го правил. Просто като колекция за спомен ест, че те знаят. Приятели знаят че съм го правил но никога не съм показвал веществените доказателства![]()
Да снимал съм клипчета ей така за шоуто после ги гледаме със въпростното момиче и ги трия не съм показвал клиповете на никой защото все пак тва са си отношения между двама души и не е нужно да равяваш снимки и клипове че да те видят колко си велик
да
имма клипчета с 3-4 момичета
Kristiyana
Снимала съм се само само с един мъж досега.Беше с камера на мобилен телефон.После ги изтрихме
Не,не съм,някакси ми е анти това нещо.Аз секс ли ще правя или на оператор ще се правя..
Да, имам такива клипчета. Всеки път, когато сме го правили в спалнята ни съм го записвала с камерата на компа без моя да знае. Накрая като правихме 6 месеца заедно направих един монтаж на всички записи и стана като един цял филм от най-добрите моменти и му го подарих като подарък.
Иначето нямам намерение да качвам каквото и да било в интернет.
Имам план за скрита камера. Другият път като се срещнем ще го направя. Планът е следният. Пускам телефона на silence и включвам камерата, докато цепа на задна.
Ако ще пускам в нета, то няма да съм си снимал лицето, че някой ден, ако взема да се издигна ще ми ебе мамата тая изцепка.
Temet Nosce
벨야카
Само да спомена, че снимането БЕЗ другият да знае е ПРОТИВОЗАКОННО. И не показва някакво уважение към партньора, между другото.
Явно на масовката не им пукаПървоначално написано от Emilen
![]()
Не съм, но ми харесва като идея - при условия, че се постараем с обстановката - чаршафи, осветление, а-у.. И после ще си го гледаме заедно![]()
Дриймс аре фрйй май феллаПървоначално написано от dAimIk0z
Преди няколко месеца бях пуснал същата тема и ми я заключиха?
Не
Не съм го правила, но сега с любимия мисля да го направим. Няма начин да го покажем на друг, ще си остане за нас. Един хубав спомен![]()
Да обичаш значи да страдаш!
кой не е и аз като повечето съм се снимала ама до ся незнам някой да знае за това освен човека с когото съм била и предполагам ,че одавна са изтрити всичко доказателства![]()
![]()
sleda ot lubovta
Имам да ... но дотук .. защото ще ми кажете че съм извретен![]()
![]()
Exorcism !
Удари един линк да се нарадваме и ниеПървоначално написано от Alexandra1993
да, но само за себе си
One 4 the money , two 4 the show
даникога няма да ги покажа
не се изказвай неподготвен,прасе
хъъхх .. нее .. а и да направя някога [ малко възможно ] едва ли ще ги покажа на някой !!!![]()
Абе незнам за клипчета ама щом аз имам твои снимки как лапаш на някъв направи си сметка за ко става вапросПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
ОМГ, мислех че само аз ги имам а пък те били популярниПървоначално написано от OneBoy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ами ко да ти кажа тая Alexandra1993 трябва да си има фен клуб вечеПървоначално написано от vaseto0o
![]()