.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

вижте темата,пък ако имате мнение по въпроса споделете го :)

Моят проблем е че незнам защо момчето което харесвам ме мрази.Значи ние бяхме гаджета известно време и уж съм била първата лу любов,той на мен също. но,незнам между нас след като скъсахме не остана нищо-смисъл дори и приятели не можахме да останем... Казал на неговия приятел че съм била лигава и ме му харесвал характера ми -ама незнам може би аз нещо си въобразявам,но ме гледа така сякаш още ме харесва Значи едни приятели и сред тях той щяхме да ходим на кино,но той казал на моята БФФ че по добре било аз да не ходя-естествено моята приятелка ми каза... аз се разстроих доста.. След няколко седмици в училище се пръскахме с вода и аз без да искам го напръсках и той ме нарече к***а Пък ввъв facebook на една снимка едно момиче (да ре4ем се казва петя се казва ) коет постоянно ме дразни ама аз не му обръщам особено внимание е писало ккоментар на една снимка към една моя приятелка :защо не си я махнала от снимката (тоест защо не е махнала мен) че само съм я била загрозявала. И тва момче писало отдолу:съгласен съм съпетя-по добре я махни Знам че повечето ще ми кааят да го забравя,но не е толкова лесно пък аз искам да знам вашето мнение по темата-дали още ме харева според вас -щото нали се говори 4е мом4етата по този на4ин изливали гнева и яда си благодаря предварително

Обижда те и те унижава по всевъзможни начини, а ти се чудиш дали те харесва - яката работа накратко.

имаш ли 12 изобщо?

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Обижда те и те унижава по всевъзможни начини, а ти се чудиш дали те харесва - яката работа накратко.

имаш ли 12 изобщо?
    Или е някой загорял чекиджия който си е пробвал късмета
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Разбира се, че няма да ти кажа да го забравиш, защото колкото и да искаш не можеш .. щом сте ходили значи не те е мислил за грозна .. иска чрез омразата си да те забрави, но не може. Обаче щом прави опити значи не те заслужава. Намери си ново момче.. така без дори да се усетиш ще го забравиш или поне ще намалиш чувствата си спрямо него .. била съм в почти същото положение наистина е много гадно .. но сега се влюбих в друго момче, което ми обръща поне някво внимание, а другия въобще не ме интересува вече, даже ми е противен. Ще ти отмине болката повярвай ми. Хайде успех

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Разбира се, че няма да ти кажа да го забравиш, защото колкото и да искаш не можеш .. щом сте ходили значи не те е мислил за грозна .. иска чрез омразата си да те забрави, но не може. Обаче щом прави опити значи не те заслужава. Намери си ново момче.. така без дори да се усетиш ще го забравиш или поне ще намалиш чувствата си спрямо него .. била съм в почти същото положение наистина е много гадно .. но сега се влюбих в друго момче, което ми обръща поне някво внимание, а другия въобще не ме интересува вече, даже ми е противен. Ще ти отмине болката повярвай ми. Хайде успех
    +1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Дечца...нямат си друга работа и злобеят Не им обръщай внимание.

Момчето сигурно още те харесва ,но мисленето му е прекалено лапешко ,за да ти го покаже като нормален човек ,и за това се държи така

--------------------------------------------------------

;( neznam blagodarq

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Тоя е пълен простак.. А ти се чудиш дали те харесва..WTF?!? Като те убижда и злепоставя не знам как точно те харесва .. Ако те харесваше и искаше да има нещо между вас щеше да се постарае повече..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Харесва те още,но се прави на интересен ,като те унижава.Еби го в лапето,намери си някой батко,който да се отнася човешки с теб

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Тоя е пълен простак.. А ти се чудиш дали те харесва..WTF?!? Като те убижда и злепоставя не знам как точно те харесва .. Ако те харесваше и искаше да има нещо между вас щеше да се постарае повече..
    зависи от човека все пак ... ама той доста се интересува какво казват другите за него:от рода кой харесва,с кой ходи,
    пък пред мен само веднъй сси призна,че не ме е искал на киното,ина4е ссе държи добре-смисъл пишем си рядко ама когат го правим е нормално сякаш сме са разделили след у4или6те в добри отношения
    Ама незнам кво мисли-дали го дразня ,дали-не6то друго ...

пишете о6те де -ако може да 4уя и други мнения

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Подобно отношение би трябвало да те отблъсне, а не да те ,,привлича,, ...Такова държание спрямо теб, незнам как можеш да търпиш...и на всичкото отгоре да го харесваш...
    Разкарай си го от главата, този човек не те е оценил....няма и да го направи...!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф омръзна ми да чета след лапешките изказвания
    Станислава

Супер фен
    При твойто положение, да ме обижда или се опитва да ме унижи ,един хубав силен шамар, после целувка с език и няма и да го погледна повече...не те заслужава..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Дечца...нямат си друга работа и злобеят Не им обръщай внимание.

Как да не им обръща внимание?
    Наистина понякога безразличието върши чудесна работа.
    Но не и в този случай. Първо доста явно си позволяват да говорят против нея, и второ - личи си, че тя се засяга.

В такъв случай е добре да си подбереш думите правилно,точно,ясно и цивилизовано и да ги отправиш към тях. Не говоря за обидни думи...много добре знаеш, че и с 5 думи можеш да направиш някого за две стинки,дет се вика.

Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy

Или е някой загорял чекиджия който си е пробвал късмета
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми определено не те харесва ... просто си дай време и ще видиш, че ще ти омръзне да се занимаваш с него ...

ами 6те пробвам ама досега сум имала време

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    неграмотността е лошо нещо ей!
    по темата: Амиии какво да ти кажа.. първо един въпрос: Как разбра, че те харесва и то само по погледа?? Той очевидно не те харесва и не иска никакви контакти с тебе! Заеби го и ти!
    А за другите.. игнорирай ги.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ами незнам-ама нали знаете -между влюбен и луд 4овек няма разлика . Незнам защо съм решила така-просто това виждам ли виждах,защото сега ве4е не сме на училище и не го виждам....

Пича те прави за смях, а ти си мислиш, че има чувства . . перфекна логика.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И все пак защо загрозяваш снимката ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

не я загрозявамм ... :P :P :P ... докато има хора,които мислят,4е все другите загрозяват-ще продължа да ''загрозявам''

Голям фен Аватара на Tedchy
    Щом сте приятелки трябва поне едната да отстъпи,но най-добре и двете,като пораснете ще разбереш,че не си е струвало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си