.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Отчаян.! :(

Отчаян.! :(

Здравейте съфорумци.Предварително се извинявам,че пълня форума с моя абсурден проблем,но просто трябва да споделя.

Срешнах иделното момиче (поне в началото).Всичко помежду ни беше страхотно.Един ден събрах смелост споделих й че ме привлича/че ми харесва и така тръгнахме заедно.....В началото всичко беше прекрасно наистина бяхме влюбени,но в последствие тя се промени.Промени и се отношението,промениха и се обещанията промени се всичко в нея.И така се започна първите 2 седмици любов романтика а след това-едно голямо нищо Все по рядко се целувахме (може би заради училището и заради така наречената ни тайна връзка).Направих компромис съгласих се да изчакам до приключването на училище.Ето училището свърши но попитам ли я иска ли да излезам тя има оправдание. Вярно съгласи се да излезем, но този път времето е проблем било лошо и не и се излизало...Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... Все по рядко пишем дори в скайп.Винаги аз съм виновен за всичко но търпя търпя НО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ. Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! Както и да е с лигавщините до тук... По същество въпросът ми е : Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" (Видях подобна тема но не ми помогна кой знае колко ) Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен)

П.П. едва ли ще се получи със сериозни раговори опитвал съм но винаги караници (2 месеца сме заедно пфф )
    Дано да ми помогне този форум.... 10x на всички които успеят да прочетат темата (дългичка излезе)
    [img][/img]

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Отчаян.! :(

Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Здравейте съфорумци.Предварително се извинявам,че пълня форума с моя абсурден проблем,но просто трябва да споделя.

Срешнах иделното момиче (поне в началото).Всичко помежду ни беше страхотно.Един ден събрах смелост споделих й че ме привлича/че ми харесва и така тръгнахме заедно.....В началото всичко беше прекрасно наистина бяхме влюбени,но в последствие тя се промени.Промени и се отношението,промениха и се обещанията промени се всичко в нея.И така се започна първите 2 седмици любов романтика а след това-едно голямо нищо Все по рядко се целувахме (може би заради училището и заради така наречената ни тайна връзка).Направих компромис съгласих се да изчакам до приключването на училище.Ето училището свърши но попитам ли я иска ли да излезам тя има оправдание. Вярно съгласи се да излезем, но този път времето е проблем било лошо и не и се излизало...Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... Все по рядко пишем дори в скайп.Винаги аз съм виновен за всичко но търпя търпя НО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ. Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! Както и да е с лигавщините до тук... По същество въпросът ми е : Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" (Видях подобна тема но не ми помогна кой знае колко ) Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен)

П.П. едва ли ще се получи със сериозни раговори опитвал съм но винаги караници (2 месеца сме заедно пфф )
    Дано да ми помогне този форум.... 10x на всички които успеят да прочетат темата (дългичка излезе)
    Щом с добро /разговор/ не става,токава не се надявай на нищо а просто я остави за малко,може да се колебае,може да харесва друг и чака да се нагасат нещата с другото момче и да бави "сериозния" разговор !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Кажи че ти е писнало вече да не те ебава за човек и ако иска да те задържи да се промени, ако не, усмихни се и се обърни и си излез. Недей допускай така да те размотават, много е гадно !

Re: Отчаян.! :(

промениха и се обещанията ъ?

Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... тая не е нормална

Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! били са от значение някога.. хората се променят, чувствата също.. може преди да те е харесвала/обичала, но това вече да не е така. но това НЕ значи, че никога не е изпитвала нищо към теб

Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен) а може би тя просто не знае какво иска или е с теб просто за да не е сама... хората се променят, но рядко стават такива, каквито са били преди, може би трябва да свикнеш, че ''твоето момиче'' вече го няма

моят съвет е да я оставиш, просто не виждам смисъла във връзката ви, ти само се мъчиш, а тя явно изобщо няма нужда от теб. Да, ще ти е кофти в началото, но със всичко се свиква успех

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Съжалявам,че трябва да го кажа за другарка от моя пол,ама бий и шута и ще видиш как ще тича към тебе Повечето момичета,които бягат от любовта,си имат сериозна причина.Това обаче не е причина и да правиш живота черен на другите Според мен трябва,едва ли не,да се правиш,че не ти пука .. рисковано,но може да стане.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

^ а ако тя точно това цели и изобщо не я ебе за него?

anonymous708973
    Guest
    Напоследък е модерно да се мрази любовта. А клишето "Не се влюбвай в мен, аз съм гадна, какво ми харесваш" набира все повече почитатели. Позьори - лично мнение

Не слага край, защото е момиче. Момичетата сме сложни създания - може да не иска да те нарани или нещо такова. Приключи връзката, не ти носи нищо положително

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^ съгласна съм!
    Само се мъчиш с нея... заеди я и толкова. Какво гаджета сте като не излизате, не си говорите и т.н.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Това момиче явно незнае какво иска...
    На твое място ще я оставя,защото няма да позволя така да ме въртят..
    Или вариянт 2: има си нов приятел.

Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    ^ а ако тя точно това цели и изобщо не я е** за него?
    още по-добре като скъсат тогава

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    според мен ходи с теб само ей така-за разнообразие..
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    според мен ходи с теб само ей така-за разнообразие..
    за да не е сама му се вика

Не се притеснявай, за всичко си има решение. Бий й шута. Няма връзка, в която само единият да движи нещата. Тръгне лид а си намира оправдание, вместо да се видите даже за 5 мин, работата е ясна. Колкото повече я търпиш или тичаш по нея, толкова повече тя ще те върти. И ще бъдеш виновен не само за всичко между вас, но и за проблемите при чифтосванео с китовете и глобалното затопляне.

Мацката не си заслужава, разбери го преди да е прекалено късно.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Мда, огънят вече е угаснал, време за нова факла. Все пак може да си поговорите, туко виж помогнало...

Не се отчаиваи просто някои момичета се страхуват да обичат за да не бьдат наранени както става по принцип.....може би заради това реигира така даи и малко време... да помисли и не я притискаи ако я зарежеш за кратко може да разбере дали има чувства кьм теб и всичко ще е наред

мм .. по добре я зарежи .. може би обича друг ..

Писнало и е очевидно .Не се впрягай на едно момиче след като и писне шанса да си я върнеш е почти нулев . Съвети как да си я върнеш няма да давам ,щот чесно казано не виждам никва перспектива .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си