Здравейте съфорумци.Предварително се извинявам,че пълня форума с моя абсурден проблем,но просто трябва да споделя.
Срешнах иделното момиче (поне в началото).Всичко помежду ни беше страхотно.Един ден събрах смелост споделих й че ме привлича/че ми харесва и така тръгнахме заедно.....В началото всичко беше прекрасно наистина бяхме влюбени,но в последствие тя се промени.Промени и се отношението,промениха и се обещанията промени се всичко в нея.И така се започна първите 2 седмици любов романтика а след това-едно голямо нищо Все по рядко се целувахме (може би заради училището и заради така наречената ни тайна връзка).Направих компромис съгласих се да изчакам до приключването на училище.Ето училището свърши но попитам ли я иска ли да излезам тя има оправдание. Вярно съгласи се да излезем, но този път времето е проблем било лошо и не и се излизало...Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... Все по рядко пишем дори в скайп.Винаги аз съм виновен за всичко но търпя търпя НО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ. Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! Както и да е с лигавщините до тук... По същество въпросът ми е : Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" (Видях подобна тема но не ми помогна кой знае колко ) Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен)
П.П. едва ли ще се получи със сериозни раговори опитвал съм но винаги караници (2 месеца сме заедно пфф )
Дано да ми помогне този форум.... 10x на всички които успеят да прочетат темата (дългичка излезе)