.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

оплакване от мод

Защо профила ми се трие посотяно без никва причрина основателна става въпрос за amk993 които не ме харесва от преди да стане мод заради ника ми и мненията ми го дразнат. .тогава ме обиждаше постояно а сега сьм заплашвана че ще съм трита и продъльжава да обижда преди да е мод никога не съм била трита така
    писах в тема че не обичам да чета книги и някои не бяха сьгласни с тва и накрая той пише :
    - Ще ви помоля, ако имбецилната се вясне пак, да ми пишете на ЛС
    -И познайте коя е тая наука, в която не се четат книги, ами само се действа...да, същата!
    тва пише
    и
    по кьсно бях изтрита
    тва е причината да сьм изтрита подобни мнения
    забранява сьщо да пиша в определени теми в които тои мисли че мнението ми не сьвпада с другите и като причина дава че кифлите не пишат . И после при следващо писане пише ще '' ям дьрвото'' и такива
    сигурно администраетор не преглежда мненията преди да трие щото невярвам как става не сьм обиждала никои в форума да съм изтривана

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Да изровя ли всички теми, в които нарушаваш т.12 от правилника и се караш с всички...

Тези мои мнения са след като съм ти смел л*йната в размер на 5-6 страници офф топик и кариница или заяждане с всички останали потребители. Да не говорим колко стари теми изравяш въпреки предупрежденията.

И си в грешен раздел...

Но ти пак си си за бан, защото преди няколко дена пак беше изровила стара тема, а за теб вече (след около 10тина пъти правене на глупости) прошка няма - едно кривване и си в Бангладеш...

Лека ти вечер.

ПС: В темата за книгите пак се изпокара с всички и започна да обиждаш и пак трих 3-4 страници твой офф топик и заяждане.

Причините за триенето и банването на профила ти са:
    -Системно нарушение на т.12
    -Системно нарушение на т.2
    -Системно нарушение на т.9
    -Системно вадене на стари теми от 2006 и назад, въпреки изрични предупреждения;

Супер фен
    xxKiFlA
    Amk933,с мен и другите съфорумци как не се заяжда и не ни трие ,банва и пр....Прави си изводите...

Цитирай Първоначално написано от amk933

Да изровя ли всички теми, в които нарушаваш т.12 от правилника и се караш с всички...

Тези мои мнения са след като съм ти смел л*йната в размер на 5-6 страници офф топик и кариница или заяждане с всички останали потребители. Да не говорим колко стари теми изравяш въпреки предупрежденията.

И си в грешен раздел...

Но ти пак си си за бан, защото преди няколко дена пак беше изровила стара тема, а за теб вече (след около 10тина пъти правене на глупости) прошка няма - едно кривване и си в Бангладеш...

Лека ти вечер.

ПС: В темата за книгите пак се изпокара с всички и започна да обиждаш и пак трих 3-4 страници твой офф топик и заяждане.

Причините за триенето и банването на профила ти са:
    -Системно нарушение на т.12
    -Системно нарушение на т.2
    -Системно нарушение на т.9
    -Системно вадене на стари теми от 2006 и назад, въпреки изрични предупреждения;
    Aко сьм изваждала стари теми е без да искам. Не сьм гледала датите вече ще ги гледам.
    Тва че съм спорила с някои не значи че се заяждам . Не сьм обидиждала никой

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Напротив, обиждала си и си провокирала офф топик и заяжданици в продължение на страници.

За това със старите теми неведнъж си предупреждавана и някой като ти направи забележка, че си изровила стара тема им се зъбиш, така че не се прави на ударена. За много глупав ме имаш явно, но не оцели.

Едит: Местя темата в правилния раздел, защото пак НАРУШИ правилата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф,момиче - как аз и останалите потребители нямаме никакви проблеми с amk933,а ти имаш..Сама си направи изводите...
    Ти сама се дразниш с всички,които не са съгласни с тебе..Започваш да обиждаш,псуваш и т.н..И после се питаш защо имаш проблеми с amk933

Ника - ДА,дразнещ е,но не вярвам да прави впечатление на повечето потребители

Мненията ти - Да,адски дразнещи и изнервящи са..
    Извод - Не напразно никой не ти ги харесва..Така,спирам до тук..

Няма да продължавам,тъй като вече ти казаха нарушенията..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Офф,момиче - как аз и останалите потребители нямаме никакви проблеми с amk933,а ти имаш..Сама си направи изводите...
    Ти сама се дразниш с всички,които не са съгласни с тебе..Започваш да обиждаш,псуваш и т.н..И после се питаш защо имаш проблеми с amk933

Ника - ДА,дразнещ е,но не вярвам да прави впечатление на повечето потребители

Мненията ти - Да,адски дразнещи и изнервящи са..
    Извод - Не напразно никой не ти ги харесва..Така,спирам до тук..

Няма да продължавам,тъй като вече ти казаха нарушенията..
    а ти добре умееш да льжеш..Никога не сьм псувала! не го права

Дразнят те мненията ми..и мен ме дразнат твоите
    И ника ми бил дразнещ...ника не нарушава нито едно от правилата ще сьм си с него! тва че теб те дразни не ме интересува.
    и май се досещам що те дразни..ама няма да пиша!
    неискам да ме трият пак.

Мега фен Аватара на machoka
    Моля, пиши 'не искам' отделно, както и всичко което е отрицание на действие.

Следващия път, преди да ти изтрия профила, ще се поинтересувам лично дали е нужно това да се прави.

Така по-добре ли е?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Моля, пиши 'не искам' отделно, както и всичко което е отрицание на действие.

Следващия път, преди да ти изтрия профила, ще се поинтересувам лично дали е нужно това да се прави.

Така по-добре ли е?
    да
    тва исках в темата

Имаш го.

Lestat357
    Guest
    1) На какъв интервал от време триете обявите в раздел "Борса-Купувам/Продавам", след като е уточнено, че даден предмет вече е продаден? Доста неудобно е седмица по-късно да те търсят за същото.

2) Защо триете мнения под статиите в раздел 'Новини', ако не нарушават коя да е точка от правилата на форума?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1) Ако темите са твои, пиши ЛС и ще бъдат оправени. На друго оплакване от това не съм попадала, така че явно за повечето не е проблем. За когото е, да пише лс. Безсмислено е да си губим времето и с това, който е продал това, което е искал, може сам да си редактира първия пост достатъчно ясно и няма да получава нови запитвания от хора, недочели темата докрай.

2) Нямам отговор на този въпрос

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е, и на мен ми беше баннат ник (всъщност даже май го отнесох по ip), без да получа квото и да е обяснение (а си направих труда дори да пиша e-mail na info@teenproblem.net), но кво да се прави. Естествено после дори не бях включен в почетния списък с бановете в тоя раздел.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Кой ник ти е бил баннат?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

...

Е? Някой да каже нещо?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Предупреден на 15.06 за публикуване на мнения извън темата и с несериозен характер. Предупреден по т. 9 и т. 11.
    Доволен?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мерси, поне някой се сети. А има ли някакъв вариант да ми бъде възстановен профила след известно време?

Има. Пиши ми след 2 седмици, считано от днес.

Благодаря.

Колко е вероятността http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1031406 тоя акаунт да бъде махнат от бан листата? :oops:
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Равнява се на допустимият минимум.

*сад*
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си