- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да реша
Здравейте, имам следния проблем и моля за съвет
Преди 2-3 седмици с една приятелка решихме да тръгнем на шега,тя беше 8 клас, а аз 10. Решихме го, защото постоянно ни питаха дали сме гаджета и ни писна и т.н.. въпроса е че когато свършихме у-ще и аз и казах че вече няма смисъл да се правим, тя ми каза че ме харесва и за не е било само игра. А докато сме се правили аз се забивах с една друга мацка с 1 година по голяма от мен, страшно пиче. Пичето знаеше за това че съм се правил. Поговорих с малката и и обясних че аз съм си мислил друго и т.н., тоест разбрахме се. Сега хода с по-голяма но имам някакво съмнение че съм сгрешил. И двете момичета са супер точни, печени и т.н. Голямата не е девствена и със нея рано или късно ще стане работата, малката е девствена, но за мен не е важен толкова секса.. Чувствам че имам някакви чувства към малката, и някакви към голямата. Не мога да преценя, коя да избера
[/b]
доколкото разбрах вече си избрал..
ние не можем да ти кажем кого харесваш повече, определи се сам..![]()
Не ви карам за това, как да постъпя ме инт. Дилемата е да остава голямата, като знам че ще е една дълга връзка, или малката като не знам какво следва![]()
И ние кФо - да решим вместо теб?Искаш ли и да мислим вместо теб?
Хвърляй боб.![]()
Остани с малката и зарежи голямата...малката според мен се е влюбила до уши в тебе..и те обича истински...Сигурно много си я наранил като си и казал,че оставаш с другата...
Я дай снимки на двечките, ще решим по-лесно.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
^^ и двете са красиви.
Незнам ти си решаваш.
И двете момичета са красиви сами по себе си.Според мен ти самия не знаеш какво искаш, объркан си.Защо просто не останеш сам за малко, за да усмислиш чувствата и желанията си.Според мен това е най-удачното решение на проблема за момента.
МалкатаХаресвам светли очи
. На снимката голямата има студен поглед т.е. ще те използва (може би). И преди да постнеш снимките реших малката - важна е любовта, но раздялата ви ще е трудна, защото тя все още е малка и й предстои да се "осъзнае". Успех!
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Точно!Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
^ ilia_92,не бях забелязала наистина,малката има топли очи пълни с любов и невинност..
Голямата ще ти стопи лагерите и ще ти скъса маншони, но не очаквай нещо дълго, така, като я гледам. И все пак голямата изглежда добре.
Втората, първата изглежда някакси едра, леко дебела.
Външният вид е най-важното, като за начало, но разбира се трябва и "вътрешност".![]()
![]()
Както казаха по-нагоре голямата е за се*с и 2-3 седмици, а малката ще очаква любов. Въпросът е ТИ какво търсиш се*с или любов. Относно снимките и двете са красиви сами по себе си.
Хвани си кака да те отрака
На малката ще и разбиеш сърцето.. предвид че си несериозен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Замисли се, с първата ще се на*ете,ще ти писне след седмица-2..Първоначално написано от Krokozubel4o
А от малката щи имаш това,което търсиш=любов,и чиста невинност.Ще те обича виаги,защото щи си и първият,и винаги ще ти е верна,освен,ако не те хване в изневяра,тогава може да се превърне в секс машина и гадна кучка,която не е дреме с кой се е*е...
Само помисли добре,преди да действаш,много внимавай да не я нараниш.Бъди сериозен, и само с нея.
Мара градски,тая голямата ми е позната,но малката не,прецени с коя ще ти е по-хубаво.Ти си във възраст в която трябва да се забавляваш,да ти е добре с човека до теб,не да се ядосваш,или някоя от 2-те да те прави на паляк..Ти ги познаваш по-добре от нас,ние няма как да ти кажем с точност,защото не ги познаваме по-характер.От снимките можем да направим сравнение на външния вид и толкова.Тая голямата има перверзен поглед,разучи да не е някоя звезда,знаеш в нашия град какви са повечето момичета![]()
Проучил съм, не е звезда![]()
Абе и аз на това мнение - mincheto
Ще го видим, тук до няколко дни трябва да си преценя![]()