- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да реша
Едно по-горно мнение казаха за малко да останеш сам така ще решиш по-лесно![]()
На мен ми харесва малката мисля че тя ако не те обича сега ще те обикне истински ....незнам някак си ми е по симпатична ...а голямата не ме радва незнам все пак ти си решаваш аз само давам мнение
![]()
Бог на две ни раздели и остави ни сами ! Да се търсим по света,да открием лубовта !![]()
Искаш това което нямаш ........ разбираемо ...... аз ти препоръчвам 2рата - като визия е по-добре (има супер яки очи и излъчване) , а и ако си с по-малката ще сте си на на едно ниво + тва явно те харесва . Другия ти вариянт е да си фанеш каката да те отрака малко![]()
Малката естествено, въобще няма място за коментар... човек се разбира по погледа^^![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
С голямата ще имаш несериозна връзка според мен, ще е всичко до секса и толкова. . . Ако търсиш любов, избери малката. Тя определено те харесва много и може да те обикне истински, ако това искаш.
П.П. Малката има страхотно излъчване, страхотни очи. ^^
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Малката определено изглежда по-добра и симпатична, тя ще те обича повече! Но решението си е твое, прецени сам с коя ще ти е по-добре. А да те питам, сигурен ли си, че няма вероятност някоя от тях да види темата? Голяма излагация ще бъде!![]()
Както казват всички " малката сигурно те обича истински " за разлика от голямата. И аз мисля че трябва да я зарежеш ( голямата ). Замисли се , когато сте се престрували с малката ( на обвързани ) дали ти е било хубаво , и когато сте били заедно с голямата дали си се чувствал по-добре и ще откриеш решението на въпроса. ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ !!! Надявам се да съм била полезна![]()
!
И аз почвам да си мисля че с малката ще ми е по-добре, ама сега ще ми е гадно че съм дал празни надежди на голямата![]()
Скъсахме с голямата и от няколко дена излизам с малката, е няма толкова смях и забавление просто, радвам се че не сгреших и че ме подкрепихте. БЛАГОДАРЯ![]()
ЗНАЕШ ЛИ,МОЯТА ВРЪЗКА ЗАПОЧНА ПРЕДИ ГОДИНИ ТАКА-АЗ В СЛУЧАЯ БЯХ МАЛКАТА И НЕОПИТНАТА,НО ТОЙ МЕН ИЗБРА,А МОЖЕШЕ ДА ИМА МНОГО ДРУГИ КОИТО СА ПО-НАВЪТРЕ В НИЩАТА, И ТАКА И ДО ДНЕС СМЕ ЗАЕДНО ВЕЧЕ 8Г. НО В НАШИЯ СЛУЧАЙ СТАНА ТАКА ПРИ ВАС МОЖЕ ДА СТАНЕ ДРУГО,ТИ ДА Я ЗАРЕЖЕШ МАЛКАТА ИЛИ ТЯ СЛЕД ВРЕМЕ КАТО ПОРАСНЕ И СЕ "ОТВОРИ" КЪМ ЖИВОТА
Супер, браво за вас
Тази година се беше "отворила към живота" и добре че поговорих с нея и се осъзна какви ги върши. Наистина от тази връзка искам да излезе нещо стойностно
. Дано оцени че съм избрал нея, пред ебането
![]()
яко - нещо не ми се показват изображенията на момичета ..
но без да съм ги видял бих ти казал голямата
според мен така като те гледам "кого да избера" си някак несигорен
по коментарите на другите чух че малката имала "топъл поглед" тогава.. не наранявай малката остави я да намери някой по сериозен
Снимките ги махнах![]()
Защо трябва да я наранявам според теб ?
Защо си мислиш че не съм сериозен?![]()
Еееее на каква находка попаднахЗа незнаещите аз съм малката - светът е малък нали
![]()
Аз по принцип съм наясно със късането с голямата, но не знаех че е изправен пред тая дилема и чак се консултира в тийна. Радвам се, че явно съм надделяла над голямата..Еми то тфа е общо взето с него ще си говорим на лично
![]()
ПС: Мерси много за комплиментите. Направо се разтопих, не знаех че имам толкова хубави очи
ПС2: Може да съм се отворила към живота но сама си се затворих не си говорил за тфа с менФилмарчеее
![]()
ше си най-големия балък ако зарежеш по-голямата
WE ARE NOT ANGELS!
годините нямат значение ,нито външния вид!трябва да обмислиш нещата и да решиш преди да е късно, вземи лист и напиши + и - и с 2-те момичета ,сам реши с коя ще се чустваш добре ,каква връзка искаш ,секс и т н
love is gone!
pravilen izbor si napravil![]()
ех жалко ,че си махнал снимките.
а според мен ,май и ти не знаеш какво искаш ..
малката ще е с разбито сърце ,голямата ще и е все тая
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Отдавна съм го решил, писал съм преди това. Важното е че не сгреших![]()
БравоМного ми се искаше да видя снимките на по-малката,но нищо.Направил си правилният избор
![]()
Krokozubel4o, радвам се, че си направил правилният избор и ви пожелавам много щастие заедно!
Обаче не мога да проумея едно нещо - никой ли не забеляза думата "пиче" в началото на темата ?! На мен направо ми избоде очите!![]()
Помисли си добре, за да не се получи накрая, че си играеш с нечии чувства.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Е той така си говориПървоначално написано от Angelu6ka
Не му обръщаи внимание, мн интересни думи използва аз вече съм му свикнала
![]()