.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 207
    Голям фен

Плаща ли ви сметките гаджето ?

Ами имам си приятел и аз лично съм на мнение,че не е длъжен да ме черпи като ходим по заведения и т.н.,но някои го считат за кавалерска постъпка. Днес се сдърпахме точно за това,защото аз забравих да му дам пари-той плати и си ги поиска,аз му дадох,но той каза,че се е случвало и друг път да не си плащам,което изобщо не е така. И се сдърпахме-аз му казах,че изобщо не е вярно и се ядосах. Ядосах се честно казано,защото мисля,че е грозно да си измисля и да изкарва нещата както не са,а и че не е чааак такъв проблем дори един път да се случи да ми плати...той казва,че няма пари и сигурно това е причината да се държи така, но да изкарва разни неща за верни,като не са се случвали е абсурдно..на мен ми прави кофти впечатление.. вие как бихте реагирали и какво мислите по въпроса ? (и двамата сме студенти на една възраст).

това е супер отвратително, да ти плати сметката и после да си поиска парите дори не знам какво бих направила, ако бях в същата ситуация..
    мойто гадже понякога ми плаща сметките, но понякога не му позволявам да ме черпи, някак не ми е удобно, нищо че ми е гадже и ходим от сума ти време..
    но има и едни досадни момченца, където просто настояват и се борят със зъби и нокти те да ти платят сметката- адски досадни са

Eбати простия, комплексиран селяк.
    Като няма пари няма да ходи по заведения и после да прави драми, що аджеба ПРИЯТЕЛКАТА МУ не си е платила... колко тъп трябва да си, че да си искаш парите обратно при положение, че тва ти е приятелката бе, мамка му стара.
    Не знам ти тоя човек как го търпиш.
    А като ходи да пазарува и като те почерпи с нещо после да не би да си иска няква част от парите, че си му яла от храната, А?

дам, съгласна съм с тоя преди мен

Голям фен
    Ами,аз го разбирам единствено от гледна точка на това,че казва,че няма достатъчно пари. И все пак това не означава,че не мисля,че е грозно да постъпи така. Други мнения ?

anonymous708973
    Guest
    Тъпо е постъпил
    Ние се черпим, горе-долу се редуваме - като сядаме някъде на кафене или сладолед. Като седнем в сериозно заведение (много харесваме Хепи-то) си делим сметката.

Голям фен
    И даже не ми се струва толкова тъпо да ми поиска парите,а да каже,че и друг път се е случвало при положение,че това е абсолютна лъжа...

Ако това ми го направи момче ще скасам с него... не че ми е казал,че няма пари еми за това,че първо за 1-2 лева ти казва върни ми ги и после си измисля...не мисля,че като ти е платил ще обеднее това е просто един кавалерски жест... ужас ...
    Преди ходех с едно момче,което винаги плащаше сметките независимо на кафе или ресторант и много се карахме,но не за това,че аз не плащам,а за това,че аз исках,ако не да платя цялата то поне моята част и той пак не даваше ...

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Като няма пари няма да ходи по заведения

Голям фен
    Е,да късам с него е крайно, и то заради пари...
    Просто ми стана тъпо....

Другите някакви съвети ? Аз смятам да се държа все едно нищо не се е случило и да го потърся...

това не е нищо! днес са парите утре ще е друго...

Виж са, ту партс... съмтаймс уин съмтаймс люн.

Слушай, изобщо не ти трябва да се занимаваш със стиснати селяндури, верно не е работа да го зарежеш именно заради парите, но манталитета му щом е на типичен простак, не виждам смисъл да сте заедно.
    Аз колкото и да нямам пари примерно, ако си заведа приятелката на ресторант или на квото и да било и платя сметката не бих си и помислил даже да ѝ кажа "Ок, платих ти сметката, ся си ми върни парите", най-малко пък да ѝ намеквам, че тва и преди се е случвало и че един вид ми е писнало от тва... в никъв случай.

Голям фен
    Ми не знам,досега не се е държал като простак,смисъл не ми е казвал нещо,което да ме ядоса така и затова мисля,че може да се е изтървал да каже нещо..а за постъпката му не знам,наистина не е особено на място..
    Просто по този начин ми падна малко в очите...
    Нека и др. кажат какво мислят.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бившия винаги плащаше,на мен не ми изнасяше много,но се свиква Гаджето ти е постъпило....тъпо

Голям фен
    Ами точно, че той не ме ''черпи'' и по принцип и аз това го знам. Просто той имаше 10 лв. и плати с тях,аз имах 5 и после забравих да му дам. Не мисля наистина,че ми е длъжен и съм съгласна с деленето на парите,но да ме напада с изречението,че и преди се е случвало хич не беше уместно..

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Ами точно, че той не ме ''черпи'' и по принцип и аз това го знам. Просто той имаше 10 лв. и плати с тях,аз имах 5 и после забравих да му дам. Не мисля наистина,че ми е длъжен и съм съгласна с деленето на парите,но да ме напада с изречението,че и преди се е случвало хич не беше уместно..
    Бай Ганьовския манталитет избива точно с ето такива глупави постъпки, тва според теб истински мъж ли е...

Разбирам няма много пари, а и ти си склонна да си делите парите, ама да ти натяква и да ти дава зор един вид, е ебати тъпото държание.

Голям фен
    Съгласна съм,но.. едва ли е нещо непростимо, не знам,поне на мен така ми се вижда. Ядосана съм му, постъпи глуповато,ама... мислите ли,че е голяма пречка помежду ни проблем от тоя тип ?

Е, не съм казал, че е непростимо, просто страни от такива хора..

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Ако това ми го направи момче ще скасам с него... не че ми е казал,че няма пари еми за това,че първо за 1-2 лева ти казва върни ми ги и после си измисля...не мисля,че като ти е платил ще обеднее това е просто един кавалерски жест... ужас ...
    Преди ходех с едно момче,което винаги плащаше сметките независимо на кафе или ресторант и много се карахме,но не за това,че аз не плащам,а за това,че аз исках,ако не да платя цялата то поне моята част и той пак не даваше ...
    Същото положение...никога не ми позволява да плащам аз...
    А по темата : Много глулава постъпка от негова страна,според мен не слагай край на връзката,но си поговорете и според мен Ти си плащай твоето,той неговото...колкото и тъпо да звучи...все пак.....не си останала на неговите 5-10 лв! )
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Голям фен
    И аз точно това казах... Еми той си има и хубави качества,но със сигурност това е едно от лошите му... (че малко се стиска и че ме обвини в нещо подобно..).. грр !

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ако ги изкарва момчето с тежък труд после трябва да стой гладен заради некфа пикла сори ама някой трябваше да се застъпи за скръндзата
    GTA Stunting

Голям фен
    Извинявай,ама не се класифицирам като ''пикла''. На 20 години съм и съм работила и знам как се изкарват парите. Той сега не работи,защото не намери подходяща работа. Не съм искала от него да ми плаща. Винаги делим. Фактът,че каза,че и преди не съм си плащала,което НЕ Е вярно ми е неприятен. Чети малко...

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala

Прочети си поста. Лошо те е научил и ти си съгласна с него едва ли не, се упрекваш.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен
    Отвратитлно-гнусна постъпка от негова страна.
    Ако бях аз ,направо го зарязвам.Да си намери ''плащачка на сметки'' щом с мен не му е угодно....

Голям фен
    Не,не се упреквам в тази ситуация,защото мисля,че аз съм права.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си