- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плаща ли ви сметките гаджето ?
Първоначално написано от Bixel
Ех защо ли пак надушвам от КИЛОМЕТРИ ,мъжката солидарност....![]()
![]()
![]()
![]()
Е,струва ми се крайно да го зарежа при първата ситуация,в която не ми хареса нещо.Макар че някои го правят.
Правилно го каза господина с маската преди мен ( освен това с пиклата). Никой не ви е длъжен да ви плаща сметките , а и не мисля че щом обикновено сами си плащате , току-така ще забравите и ще станете,правите се на ударени ,ама не си признавате.
Имам познати си дават сичките пари подир гъзовете на гаджетата си , излиза с 10 лв , пръска 8 подир гъза и.Направо пишка си правят с момчетата , ама вагината ги заслепява , какво да се прави -нагон.Моята приятелка знае ,че не сме богати и тя си плаща нейната част , аз моята,а ако тя няма кинти просто ми казва и не желае да излизаме по кафета , а идва вкъщи , праим нескафе и гледаме някоя тъпа американска комедия.
П.С Не подкрепям постъпката на момчето,ама я вие станете от прехвалените ви фиешън кафенца , дето са ви окупирали деня и пробвайте какво е да бачкаш като вол за 2-3лв на час , па тогава дали няма да правите проблем като някой остава на вас да плащате сметката му и после се прави на ударен
Тая поп-фолк (чалга ) култура с клиповете дето батковците черпят съвсем ви е изяла мозъка.Ама нали знаеш , че обикновено се черпи за да се изплющи нещо после , никой няма да пръска сума ти пари , а вие се недоволни да оставате я ;дПървоначално написано от mincheto
Много правилно, абсолютно съм съгласен.Първоначално написано от FlipY
Доста глупава постъпка от страна на приятеля ти.
Лично аз не позволявам да ми се плащат сметките от когото и да било.Не че нещо, просто не ми е приятно.Примерно отидем на кафе и момчето започне да настоява да ми плати сметката.Просто ми е кофти, чувствам се така, все едно нямам 2 лева да си платя колата ли било или кафето.Чувствам се ужасно гадно и по този въпрос държа на мнението си, сама да плащам сметката ми.Въпреки всичко, обаче само на едно момче позволявам да ми плаща сметката и това е най-добрия ми приятел.С него е някак по-различно, не ми е така гадно.Е, не винаги, но се е случвало той да плати.
Знам къде живеем и как се изкарват пари и затова винаги си плащам. А този път наистина забравих,разсеян човек съм. И все пак не мисля,че съм направила нещо кой знае какво,както и той де...(сега като се замисля,ама още ме е яд как ми го каза-и др.път се е случвало,а това изобщо не отговаря на истината..)
НЕ е съвсем така деПървоначално написано от FlipY
мъжете и момчетата,с които съм била винаги са плащали сметките...
![]()
Явно си кибритлийка,ама я си помисли много добре дали не се е случвало , защото аз помня с какво беше облечена приятелката ми преди 7 месеца в сряда , а път тя не се сеща какво е закусвала ;д Може и при теб да е такаПървоначално написано от psihqsala
Е па нека , щом мама и тати имат кинти , нека ги пръскат по чуждо ; )никой не прави нищо даром, ако имаш акъл в главата ще се сетиш какво намеквам ; )Първоначално написано от mincheto
^^ аз се сещам...
обаче аз работя и мама и тате вече при мене нема отпаднаха![]()
По принцип на мен много момчета,с които излизам(приятели) и т.н. искат да ми плащат,но аз не давам. Иначе аз помня доста детайли. Затова претендирам,че не се е случвало,помня прекалено много,за да увърта и да го изкарва както не е.
Ибаси "приятеля"... когат и да е къдет и да е дан сам гадже с нея никога не бих си поискал парите или да и кажа да си плати нейната сметкаАко нема пари да ти каже предварително...Режи му раотата и си намери нов приятел.
Е,вие се ебавате. Да го зарежа заради тъпа постъпка или заради парите. Чак пък така... Уливате се малко. Имам чувства към него. Просто няма да му позволявам да ме тъпче като говори така и точка.
И аз съм напълно съгласна с теб ^^Първоначално написано от psihqsala
Еми като ти прави тия номера често ==> зарежиго!
Хм,ами за първи път ми казва подобно изречение..
Еми явно и ти си към скръндзите,защото едва ли с нейните 2 лв. за кафе ще стане по-беден или ще му се отразят толкова в бюджета,но обидата спрямо нея е била голяма...както е казано лоша рана заздравява,лоша дума не се забравя.Аз не казвам,че е длъжен да плаща ама за 2 лв.ако прави проблем ... късането е крайно,но все пак си поговорете и му покажи,че те е наранил,а не се прави,че нищо не е станало!Първоначално написано от Bixel
Идеалното решение, когато и двамата са студенти(ученици) и/или лежат на плещите на мама и тате. От както сме заедно, винаги се редуваме. В ресторанти-делим сметката на 2 (освен ако някой изрично не е упоменал, че ще черпи). По купони всеки си дава пари, а ако единия няма, другия дава и за двамата и после му напомня,че дължи нещо си...Не съм за 2-3-5 лева, но въпросът е в принципа. Не ми е било неудобно да си поискам моите пари, ако той забрави, както и той не се свени да ми припомни ако съм забравила. Голяма работа - достатъчно близки сме си били, за да можем да кажем на другия - дай 2 лева, дължиш ми ги. Не се впрягай за глупости.Първоначално написано от PinkPan7her
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...
Това е ебати идиотската постъпка...До сега не съм олучвал гадже да и плащам.Единствено на 1-ва среща съм плащал с 300 зора.Никога няма да кажа на гаджето си,дай пари ако се отплесне.Случвало се е да се скарам леко с тях.Последната случка,ходихме на балкан,аз от гаджето си пари за бензин няма да й искам,налях там за колкото трябваше,и после исках от другите фр по-колкото трябва(не съм ги прецакал,да платят и нейния дял,дадох от мойте да поясна).Всяка сутрин ми носеше,каквото кафе пия,вафли,няква закуска и неискаше да ми приеме парите,с предтекст - ти не ми иска пари за бензин,а плати от твойте.Но това е ебати царвулската постъпка, честно.
Ама еи я се осъзнаите бе ! Не всеки работи искарва пари за да ви плаща кафетата ! Стегнете се малко надувки ! Тва че е нормално момчето да плаща нищо незначи ! Мама и тате като му дадат 10 лева за седмицата неможе да плаща кафетата !
Не е мъжко, това което е направил. Щом излизате, значи при всички случаи трябва да има пари да плати всичко. Лично аз много се дразня, ако излизам с някоя и поредица от пъти дори не се опита да плати тя. Поне да извади портмонето и да се направи, отколкото да гледа като теле в железница. За мен най-доброто решение е да се редуваме. Един път аз, един път тя или пък аз да платя кафето, тя сладоледите. Един път тя да купи презервативи, другия път аз. Равенството е задължително. Не съм длъжен да "купувам" от нея каквото и да е.Първоначално написано от psihqsala
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от winterfresh4o
Всеки може да забие с пари,въпроса е дали без пари можеш
![]()
Циганска работа . Аз ако имам пари винаги черпя ,ако не си делиме сметката като нормални културни хора![]()