.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 207
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    не,не ми плаща сметката,разделяме я на две,защото така е честно,а й аз ако не си нося пари,няма да ям или пия нищо
    Съгласна!
    "Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....

Рядко я плаща, но пък като сме някъде да кажем на някоя вила парите ни са общи за всичките разходи, а и аз бих се чувствала тъпо, ако всеки път ми плаща той .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Момчето е показало всъщност ниската си култура,и точно в такива постъпки личи колко алчен народ сме българите . . . с 1-2 лв. от кафето на приятелката му едва ли щяха да му се изчерпят парите,но с постъпката му той е показал всъщност колко по-важни са парите за него от колкото момичето, можеше по по-деликатен начин да и намекне и да не казва кога той е плащал - дори и да се е случвало според мен не трябва да и държи сметка едва ли не. Като се знае,че няма пари еми да не ходи на кафе , да отиде на разходка . . . Много момчета пък искат да плащат и за тях това по скоро е удоволствие, защото им дава едно чувство на самодоволство, че те са главните и аз не съм много съгласна, защото си имам пари, но в никакъв случай няма да правя цигански скандали в кафето, че искам да си платя сметката от 2лв. , като останем на саме ще му си го кажа, но все пак всички,които мислите,че момчетата не са длъжни да ни издържат и,че всичко трябва да се дели замисляли ли сте се,че не е точно така : делите ли си винаги парите за бензин когато ви кара някъде, делите ли си телефонните сметки когато той ви е звънял? Дори и да искаме равенство не може да е напълно така ...

Мега фен
    много селска постъпка от страна на приятеля ти, изключителна дребнавост, която съм сигурна, че ще започне да се проявява и в другите аспекти от връзката ви, не само финансовия.
    преди ходех с едно момче, на което техните бяха доста закъсали в онзи период. като отидохме за пръв път на кафе, като дойде сметката, извадих, колкото струваше питието ми, защото не исках да плаща той, понеже знаех за затрудненията им. той категорично отказа да си плащам и каза, че щом ме е завел, значи си е преценил, че не му е проблем. сигурна съм, че не му се е отразило кой знае колко на бюджета да ми плати, но пък ме впечатли с тази постъпка.

аз по принцип не виждам нищо лошо момчето да плаща сметките, не съм за 1-2 лева, това е просто 1 кавалерски жест.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Мразя да ми плаща сметките... Той не е длъжен да го прави. Разбира се, случвало се е да плати сметката, защото нямам дребни или нещо такова, но гледам да е по-рядко. Няколко пъти се е случвало и аз да плащам всичко заради подобни причини. Най-често обаче всеки си плаща това, което си е поръчал.

честно да то кажа бая селски е постъпил,в смисъл такъв,че имам приятели дето недават да се плаща никога,дори да сме цялата компаня,недават на приятелките им да си плащат в магазините,имам пък познати момичета дето плаща на приятелите си цигаритеи,бензина ,абе въобще хора всякакви,а относно за парите аз бух направил така щом съм ги дал забравил съм ги,все пак това е моята приятелка

Ето ви гледната точка на момче :Д с приятелката ми като излизаме секи път различно плащаме най често АЗ ако съм си забравил парите тя плаща и после се скараме(на базик не се караме сериозно) щот аз искам да и ги върна пък тя неще

Цитирай Първоначално написано от vlado7606
    Ето ви гледната точка на момче :Д с приятелката ми като излизаме секи път различно плащаме най често АЗ ако съм си забравил парите тя плаща и после се скараме(на базик не се караме сериозно) щот аз искам да и ги върна пък тя неще
    a aз какво сам е балама

Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Цитирай Първоначално написано от vlado7606
    a aз какво сам е балама :shock: :booooomb:
    ми сорка брат ама чак като написх отговора видях че има и момчета

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Моя винаги настоява да ми плаща сметките, но пък ... за сметка на това .. аз мразя да ходя по кафета. Е, добре, поне в нашия град, а ния рядко излизаме извън него. Но пък обичам да ми купува дрехи. :P Днес ми купи за втори път. Не ми е особено удобно така... сякаш си нямам мои пари, но пък ми е гадже, защо не? Познавам се и знам, че само с една дума мога да го откажа да ми купува каквото и да е, ама после аз ще съм на терсене, че нямам нещо ново. Затова му позволявам.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    miminka__94, по последния ти въпрос - да, той е поемал бензина в града, но когато сме ходили някъде аз да речем плащам хапването, а той не ми иска пари за пътя. Колкото до телефона - него го плаща баща ми. В група сме семейството, а аз настоях за карта и за него. Мъжът на сестра ми също има.

Сега, когато вече сме си заедно, плаща този, който в момента има пари.

krem4et0 твоят случай е съвсем съвсем различен . . . с това момче живеете на семейни начела и се налага с твойте пари 2 гърла да храниш и да се съобразяваш, но teen-овете за които мисля, че е този сайт, не за чичковци по на 25-30 и нагоре, които още не са си изживяли младоста и нямат друго занимание освен да висят на компа,та момчетата до 19 се съобразяват единствено със себе си, парите , които имат, са само за тях, не за ток,не за вода, не за телефон, не за квартира, така, че колкото и да им дават не вярвам, че ще е огромен проблем, ако отделят 2 лв. да почерпят приятелката си, чисто за кавалерския жест. Постъпката на приятеля на момичето е селска, неуважителна към самата нея и още повече излагаща за него, защото коя от тук ще тръгне с момче, което да се държи така !?

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Всеки си плаща неговото! Точка. Кво като сте гаджета? Той да не ти е родител да ти покрива разходите?

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Повече не бих му се обадила .. що за държание ? Щом те е завел някъде нека той да плаща ... щом няма пари защо изобщо те води на разни места ?
    Кво значи 'завел', бе? Тя да не е куче? Отиват ДВАМАТА, като двойка, не единия да води, другия да следва. Да, мъжа трябва да е доминиращ и водещ, но аз съм мисля, че и двамата трябва да имат еднаква активност/участие в самата връзката от самото начало до края.
    Ако някоя като теб не ми се обади повече, нема да е голяма загуба.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Пффффф супер смешна постъпка...толкова ли е за 2,3 лева...като няама пари да не те води на кафее..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Аз съм момче... и ДА , плащам .. к'во да правя .

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Никой не е ДЛЪЖЕН да плаща нечия сметка. Да, момчето е постъпило доста грозно натяквайки по този начин. Но в крайна сметка, когато си с 10 лв. в джоба до края на седмицата, колкото и да обичаш момичето, колкото и да искаш да се правиш на кавалер... нещата просто не се получават.
    Приятелят ми работи, аз съм студентка, заедно сме от доста време и пари не делим. Плаща този, който има. Имало е случаи, когато сме карали на парите от стипендиите ми, а в други само на неговата заплата.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    miminka__94, но това е едва от 10-тина дни. Преди това всеки си е плащал...всичко. Или сме делели, или сме се редували.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    та момчетата до 19 се съобразяват единствено със себе си, парите , които имат, са само за тях, не за ток,не за вода, не за телефон, не за квартира, така, че колкото и да им дават не вярвам, че ще е огромен проблем, ако отделят 2 лв. да почерпят приятелката си, чисто за кавалерския жест. Постъпката на приятеля на момичето е селска, неуважителна към самата нея и още повече излагаща за него, защото коя от тук ще тръгне с момче, което да се държи така !?
    Извинявай ама ти май не се чуваш к'во говориш
    А да си се замисляла,че има хора,които са в други градове и дават пари за ток,вода,телефон,квартири и т.н. ...
    А и от къде на къде да отделя по 2 лв. за всяко нейно кафе?!
    Ми то днес 2лв.,утре 2лв. ... И ако излизат всеки ден трябва да дава по 60лв. на месец за нея!
    А ако това момче не работи и чака само на родителите си?!
    Не всички родители вземат по 1000лв. заплата,че да може момчето да си позволи да черпи момичето всеки път
    Има семейства,в които работи само единия родител (или тийна живее само с един родител) и не винаги заплатата стига за разходите вкъщи плюс още 5-10лв. на ден за детето!!!
    А и както казах по-горе ако момчето учи в друг град и не работи?!
    Знаеш ли,колко разходи има тогава?!

Да не говорим,че има хора,които гледат да се ограничават в харченето на пари поради една или друга причина.
    Ето например моя приятел.Още преди години решил,че сам ще си купи кола и за това никога не е теглил парите от стипендията си (е не са много ама към 700 и няколко лева).Сега ходи на работа и се ограничава в харченето на джобните си максимално за да може най-бързо да събере сам парите за колата,която мисли да си купува.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на fatrat
    Зори еваларка ви праим на момичета кат тебе .
    Но не виждам нищо лошо и момчето да почерпи 1-2 пъти все пак тва си е кавалерска постъпка.+отварянето на врати и т.н и т.н

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спор няма,но щом няма пари как да почерпи?!
    Сигурна съм,че и на него не му е било много приятно да й каже "Дай ми парите за колата ти" (например),но явно наистина е бил с малко пари.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен
    Ако момче ми направи скандал за нещо от този сорт...да каже,че не ми е за първи път този номер,при положение че не е вярно,просто да не ме търси повече :Д Егати простия сельо трябва да е

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Спор няма,но щом няма пари как да почерпи?!
    Сигурна съм,че и на него не му е било много приятно да й каже "Дай ми парите за колата ти" (например),но явно наистина е бил с малко пари.
    И предишното което си написала е правилно,няма да споря с теб,защото ми се виждаш свястна от предишните ти коментари,които съм чела,но все пак може да му са трябвали,но е можел да го каже по-внимателно,за да не обиди приятелката си.И липсата на пари може да го е изнервила допълнително,но за мен няма оправдание и постъпката му е точно селска.

Re: Плаща ли ви сметките гаджето ?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Ами имам си приятел и аз лично съм на мнение,че не е длъжен да ме черпи като ходим по заведения и т.н.,но някои го считат за кавалерска постъпка. Днес се сдърпахме точно за това,защото аз забравих да му дам пари-той плати и си ги поиска,аз му дадох,но той каза,че се е случвало и друг път да не си плащам,което изобщо не е така. И се сдърпахме-аз му казах,че изобщо не е вярно и се ядосах. Ядосах се честно казано,защото мисля,че е грозно да си измисля и да изкарва нещата както не са,а и че не е чааак такъв проблем дори един път да се случи да ми плати...той казва,че няма пари и сигурно това е причината да се държи така, но да изкарва разни неща за верни,като не са се случвали е абсурдно..на мен ми прави кофти впечатление.. вие как бихте реагирали и какво мислите по въпроса ? (и двамата сме студенти на една възраст).
    Не прочетох коментарите затова може да се повторя.
    Ако момче покани момиче на среща трябва да плати ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ако по взаимно съгласие отидат на среща е твърде желателно да плати. Ако момиче покани момче на среща той трябва да изяви желание да плати сметката.
    По темата ако момче пойска парите от гаджето си трябва да се самоизрита в задника и по възможност да падне от 10-тия етаж минимум. Това е една от най-унизителните ситуации които съм виждал. Ако това беше станало пред мен - щях да се спукам от смях и през това време да го ритам - за да разбере че е идиот
    Сигурна ли си че това е момче ? Да не би да е лизбийка ?
    Жена с пари е като луд с картечница.....

;;

Ами, зависи имала съм връзки, в които нито една стотинка не съм давала.. но в сегашната, когато някой от двамата няма пари плаща без да мрънка.. поне до сега за това не сме имали проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си