.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с пъпки и белези от тях по гърба HELP !?

Пробвал сам с спиртове мазила кремове тия пъпки не се махат и после отстават много гадни петна ... какво да правя при личен лекар ли да ходя ... помогнете

are help malk0 e

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Еми сам си си отговорил:

Цитирай Първоначално написано от pecata9994
    при личен лекар ли да ходя
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Личният лекар не е специалист по всичко. Това твоето е за билков пилинг на гърба. Проблема е че е скъп. Не знам откъде си, но ако си от София мога да ти дам координати къде е доста евтино. Но да си знаеш пак не са малко пари.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Личният лекар не е специалист по всичко. Това твоето е за билков пилинг на гърба. Проблема е че е скъп. Не знам откъде си, но ако си от София мога да ти дам координати къде е доста евтино. Но да си знаеш пак не са малко пари.
    ама те праща при специалист

а ти си такъв специалист че само така от компа прецени как ще се оправи без да го видиш
    ОДИН!!!

Повече от фен
    Не не съм специалист, но и аз съм имала подобни проблеми. Ако говорим за лекар това е за дерматолог, но не се покрива от здравна каса да ти премахват белезите. Така че пак ще се опре до някой работещ частно, ако можеш предложи на pecata9994 как да го направи платено от здравната каса. Ще се радвам и аз да науча.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си