.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Първи път,хигиена.

Момиче съм.Относно интимната хигиена за първия секс достатъчно ли е да се изкъпя,обезкосмя и да се измия долу със сапун и душ гел и след подмиването да се намажа с лосион за тяло който ухае много добре ?
    мерси на отговорилите

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Достатъчно е да се измиеш с вода и ИНТИМЕН сапун/гел. Никакви нормални сапуни и душ-гелове. Вредно е!

Re: Първи път,хигиена.

Цитирай Първоначално написано от ciaraboy
    Момиче съм.Относно интимната хигиена за първия секс достатъчно ли е да се изкъпя,обезкосмя и да се измия долу със сапун и душ гел и след подмиването да се намажа с лосион за тяло който ухае много добре ?
    мерси на отговорилите
    Ами то попринцип трябвада си ги правиш тези процедурки а не само при специални случаи а иначе по темата Да достатъчно е.

Re: Първи път,хигиена.

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Цитирай Първоначално написано от ciaraboy
    мерси на отговорилите
    Ами то попринцип трябвада си ги правиш тези процедурки а не само при специални случаи а иначе по темата Да достатъчно е.
    Да,аз си ги правя винаги,но нали при първия път всички сме спечени и случаят за мен наистина ще е специален затова реших да попитам,не допуснах,че някой може да добие такава представа ,но вече изясних ,благодаря ти за мнението

Град
    Свищов
    Да се мие с тоалетен сапун или душ гел и после да се маже с лосион за тяло ТАМ, не е нормално,а прекалено и най-вече ВРЕДНО. По принцип интимните органи не бива да се мият с каквото и да е, но все пак го правим, но със специално създадени за това козметични средства.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Достатъчно е да се измиеш с вода и ИНТИМЕН сапун/гел. Никакви нормални сапуни и душ-гелове. Вредно е!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    т.6
    амк933

Да се мие с тоалетен сапун или душ гел и после да се маже с лосион за тяло ТАМ, не е нормално,а прекалено и най-вече ВРЕДНО. По принцип интимните органи не бива да се мият с каквото и да е, но все пак го правим, но със специално създадени за това козметични средства.
    Ами аз си мия оная работа със сапун откак се помня да чукна на дърво до ся нищо не ми е станало абе ко да кажа българска си работа

Град
    Свищов
    Ще се съгласиш, че мъжката и женската работи са различни. В пениса колко сапун може да влезе? Влагалището, извинявам се за буквализма, е като отворена рана и всичко влиза. Средата му много бързо се променя от сапун, което е вредно. Киселинност, микробиология...има си нормални параметри, които сапунът заличава. По принцип влагалището не трябва да се мие, промива и прочие, но при къпане и измиване на външните полови органи, малко или много влиза вода и препарати. За това винаги и само интимни за тази област при жените и обилно количество вода, но само външно. Влагалището се самопречиства.

Ще се съгласиш, че мъжката и женската работи са различни. В пениса колко сапун може да влезе? Влагалището, извинявам се за буквализма, е като отворена рана и всичко влиза. Средата му много бързо се променя от сапун, което е вредно. Киселинност, микробиология...има си нормални параметри, които сапунът заличава. По принцип влагалището не трябва да се мие, промива и прочие, но при къпане и измиване на външните полови органи, малко или много влиза вода и препарати. За това винаги и само интимни за тази област при жените и обилно количество вода, но само външно. Влагалището се самопречиства.
    Съгласен съм на 100%

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не само за 1вия път, а всеки път би трябвало да се поддържа хигиена!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Викни пожарната да те мине с маркуча ;Д
    Mistakes are proof that you are trying.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Викни пожарната да те мине с маркуча ;Д
    хаха ?!!
    Exorcism !

Krem4eto е най-права.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    че повече от това накъде?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

кремчето е права от обикновения сапун можеш да получиш дисбактериоза или наче казано нормалните бактери които си живуркат там да измрът а те са важни тъи като пречат на други лоши бактери да се заселят там
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си