- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път,хигиена.
Момиче съм.Относно интимната хигиена за първия секс достатъчно ли е да се изкъпя,обезкосмя и да се измия долу със сапун и душ гел и след подмиването да се намажа с лосион за тяло който ухае много добре ?![]()
мерси на отговорилите![]()
Ами то попринцип трябвада си ги правиш тези процедурки а не само при специални случаиПървоначално написано от ciaraboy
а иначе по темата Да достатъчно е.
Да,аз си ги правя винаги,но нали при първия път всички сме спечени и случаят за мен наистина ще е специален затова реших да попитам,не допуснах,че някой може да добие такава представа ,но вече изясних ,благодаря ти за мнениетоПървоначално написано от OneBoy
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Ами аз си мия оная работа със сапун откак се помняПървоначално написано от krem4et0
да чукна на дърво до ся нищо не ми е станало абе ко да кажа българска си работа
![]()
Ще се съгласиш, че мъжката и женската работи са различни. В пениса колко сапун може да влезе? Влагалището, извинявам се за буквализма, е като отворена рана и всичко влиза. Средата му много бързо се променя от сапун, което е вредно. Киселинност, микробиология...има си нормални параметри, които сапунът заличава. По принцип влагалището не трябва да се мие, промива и прочие, но при къпане и измиване на външните полови органи, малко или много влиза вода и препарати. За това винаги и само интимни за тази област при жените и обилно количество вода, но само външно. Влагалището се самопречиства.
Съгласен съм на 100%Първоначално написано от krem4et0
не само за 1вия път, а всеки път би трябвало да се поддържа хигиена!
Първоначално написано от krem4et0
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Викни пожарната да те мине с маркуча ;Д
Mistakes are proof that you are trying.
хаха ?!!Първоначално написано от fortvilelse
Exorcism !
Krem4eto е най-права.
че повече от това накъде?![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
кремчето е права от обикновения сапун можеш да получиш дисбактериоза или наче казано нормалните бактери които си живуркат там да измрът а те са важни тъи като пречат на други лоши бактери да се заселят там![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате