.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен

Ахх идиоттт.......

Искам да споделя мъката си. Бях споделила тук във форума за едно момче.(х) Ходехме съвсем за кратко, той си играеше с мен, натискаше се на най-добрата ми фр, вьобще държеше се ужасно. Накрая си поговорихме и той ми каза, че не искал да сме само фр (т.е. да късаме), но просто в момента нямало място за момиче в живота му. Whatever, приех го. Скъсахме, не го търсех, но постоянно мислех за него. . .
    Миналия петък излязохме голяма компания, изкарвахме си много яко. Един фр стоеше при мен почти през цялото време, говорехме си, смеехме се. По едно време въпросното момче (х) дойде при мен и ме заговори. След това ме целуна. Аз бях наистина много объркана. След това ми взе телефона. Видя снимки на едно момче, бяхме излизали с компанията и просто се бяхме снимали. После момчето (х) ми каза, че ми се сърди. При въпроса "Защо?" той ми отговори, че ми се сърдел, защото съм се занимавала с други момчета, трябвало да има място само за него.
    Ужасно много се ядосах, след всичко, което му дадох, той се подигра с мен. Оставих го да си прави каквото иска, пуснах го на свобода, но все пак отново трябва да се съобразявам с него!
    Благодаря на всички, прочели темата ми, трябваше да си излея душата някъде.

Супер фен
    ^^ Още детски му ъкълат...
    не се занимавай с него.

Хаха, не си заслужава, не се тормозри.Момчето няма чувства към теб, чисто и просто си играе.Не иска да си с друг, понеже му е кофти.Как той ще те нарани, ще те скъса, а ти ще си намериш друг ? - оо не, невъзможно е, ти трябва да страдаш дълго и да бъдеш сама.Това е мъжката психика, смешно, но факт.Осъзнай се, преди да е станало късно.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не се ядосвай... няма смисъл. Той просто си играе. Да не ти пука за него (:
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

На този можеш да му изтриеш телефона - значи той си те къса, кефи се наляво и надясно и после ти държи сметка...wtf? Ако търсиш съвет - изобщо не си губи времето.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Хаха, не си заслужава, не се тормозри.Момчето няма чувства към теб, чисто и просто си играе.Не иска да си с друг, понеже му е кофти.Как той ще те нарани, ще те скъса, а ти ще си намериш друг ? - оо не, невъзможно е, ти трябва да страдаш дълго и да бъдеш сама.Това е мъжката психика, смешно, но факт.Осъзнай се, преди да е станало късно.
    много точно изказване : )) за жалост самата истина..

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    ^^ Още детски му ъкълат...
    не се занимавай с него.
    исках да се сдържа и да не напиша нищо, ама си МНОГО ТЪПА.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Абе ти уста нямаш ли да говориш с тоя пъпешундер,какъв е тоя пишльовец,че ще ти зима телефона чак?Вие се оставяте,после,какво да правя?....

не се занимавай с него той не знае какво иска, ако му се дадеш ще те разиграва само

Един среден прьст за момчето което незнае какво иска и продалжаваи на пред

Това ,което е направил, се нарича Hunter's instinct (инстинкта на ловеца) и е характерно за всеки човек.А ситуацията не бих искал да я коментирам ,тъй като става въпрос за детски прищявки ,типични за периода на пубертета.

е*аси утрепката .. мани го тоя щом такъв детски г*з ..

прочетох всичко,но не ми стана ясно,а ти?ти харесваш ли го още?
    иначе не си струва!

Стегни се и продължи напред!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Не искам с теб-Не искам без теб.Същото и неговото.Обясни му,че той е пожелал да не сте заедно,имаш право да правош каквото и с когото решиш и няма за какво да му се обясняваш.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Ахх идиоттт.......
    сама си го разбрала...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Не стига,че само си играе с теб,че и сметка ще ти държи ..
    Изобщо не си губи времето с него .. не си заслужава
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на spopi
    Мисли се за ЕДИНСТВЕН покажи му че не е така.

той си игра с теб
    а това че ти му се връзваш като му даваш номера си е твоя издънка

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ей такива най ме дразнят..Не стига, че не ти е никакъв, ами ти и държи сметка, детски истории >< остави го да си показва номерата пред някоя друга и не се занимавай повече с него..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

той вече няма право да ти държи за каквото и да било напомни му го

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз на твое място щях да му правя на пук Нарочно щях да се занимавам с други ей така пред неговия поглед даже, а ако дойде и почне да ми държи сметка за нещо ще му тегля една майна и ще продължа със заниманието си

След като сте скъсали не може да изисква нищо от теб, още повече да ти казва, че трябвало да има място само за него. Що не го попита в такъв случай твоето място в живота му къде е
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си