- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ
И така.. Значи от доста време харесвам едно момче, страшно много (дори не знам дали само го харесвам) Видях, че нямам почти никакъв шанс с него и реших просто да го забравя, да си го избия от главата и да не мисля за него и минута
Ми това е исках да го споделя на някой и ако можете да ми помогнете напишете някой ред.
![]()
Be yourself !
не мога - не искам
АКО наистина решиш и се опиташ да го забравиш, не мислиш за него (сега ще си кажеш ама как така да не мисля - много е просто, когато се сетиш за него просто спри и си кажи няма шанс .. започни да си мислиш за приятелите си .. помага : )) ) не го търсиш, не търсиш него първо в скайп за да провериш какво е написано на настроението му,не гледаш профила му във фейсбук,импулс,целувка,аха и т.н. ЩЕ се справиш![]()
УСПЕХ !
Времето.....
Друго нямам какво да допълня....
Само напред.Това мога да кажа.
Само време ти трябва...
п.п. А защо си решила, че нямаш шанс с него?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мии защото ... не мога да направя нищо по въпроса , за да ми обърне внимание![]()
Be yourself !
Сприятели се с него...някакси. Много хора умеят да потискат чувствата си, но покажи му че той не ти е безразличен!
Иди го целуни страстно,да видим дали няма да ти обърне внимание,освен ако не си много грозна![]()
Трябва време ... Или си хареши друг ..
Както имаше в една вчерашна тема... 'хъгни го'![]()
Първоначално написано от VinDiesel
+1
Аз така си мислех, че си харесвам 1 момиче, а с времето разбрах че просто много ми се иска да я изчукам![]()
ти не че неможеш ами не искаш да го забравиш ....
100% хората, които имат такъв проблем са грозни и дебели, а се целят много на високо.
Оффф много си зле ! Не мога да го забравя и за това съм грозна и дебела ?!
Be yourself !
Споко мацка, в момента и аз съм в такава ситуация-харесвам го,но съм на 90 % сигурна,че не съм негов тип иии прости съм си наложила да не мисля толкова за него. Та мисълта ми е,че щом си сигурна,че няма нищо да се получи,няма смисъл да се измъчваш,насочи вниманието си към нещо друго![]()
Пусни снимка... да видим чудната красавица.Първоначално написано от sweetyytweety
Абе я се изнасяй най-добре ква връзка има, ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ с това за снимката и дали съм била дебела ....
Be yourself !
Прочетох продължението..
Виж като стоиш и не правиш нищо мислиш ли, че ей така ще ти падне от небето!? За това.. ако му имаш скайпа му пиши, ако не го намери. Излезте, опознайте се и тогава кажи имаш ли шанс или не. Опитай.
дебела + грозна = не искаш да пуснеш снимка.
И изобщо нямах предвид тва, че "си дебела" да е свързано с тва, че "не можеш да го забравиш"![]()
Първоначално написано от NevermoreDev
![]()
![]()
![]()
А по темата-ами харесай си друг.Любов с любов се забравя
I can't stop myself from loving you <3