- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога сексът е най-хубав?
Мразя комбинацията секс + алкохол, нещо не ми се получава...
Иначе най-хубавият секс е рано сутрин до любимия човек. Или въобще на светло (може би просто защото през нощта ми се спи много). Хубаво е и когато има нещо ново и различно.
когато има чувства..можеш да изгориш направо....
6б3З10
+1Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Има ли ЛЮБОВ, всичко ще е както трябва. Аз си го представям в някоя зимна утрин, с приятеля ми, след чаша горещ шоколад и душ в топлото легло... и някоя нежна песен да върви през това време....
![]()
![]()
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
...и те живели дълго и щастливо и имали много деца и внуци.Първоначално написано от Andr0medA
![]()
Обичам романтичния секс и го получавам. Невъзможни неща няма, съжалявам, ако не си преживявал нещо толкова хубаво.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Въобще не коментираме какво съм или не съм преживявал аз. Разбрахме, че приятелят ти е невероятен, единствен, супермен, много се обичате и мечтаеш да се ожените и да си народите няколко малки суперменчета. Живи и здрави, но няма нужда да ни го натрапваш във всяка тема.
А тва с шоколада, нежната песен и т.н. е толкова бозаво и изтъркано...
Не го натяквам. Давам мнения по различни теми и просто включвам личния си опит, а той е само с него. А иначе нека "тва" с шоколада е изтъркано, всеки има правото да си пада по различни неща! Аз само пиша по темата, няма нужда да се заяждаш.Пийс... : )))