.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето

Кога сексът е най-хубав?

Преди, след, по време на цикъл; сутрин, на обяд, вечер; на легло, на отркрито, в кола; с един, с повече хора... въобще въпросът ми може да има много отговори, кое е първото нещо което се сещате когато ви зададат този въпрос?

Първото нещо което се сещам е с любим човек рано сутрин или след като сме изпили достатъчно алкохол за да паднат всички задръжки и да се нажежят страстите на макс

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Първото нещо което се сещам е с любим човек рано сутрин или след като сме изпили достатъчно алкохол за да паднат всички задръжки и да се нажежят страстите на макс
    да напълно съм съгласна

Град
    В пространството
    Ооо след стабилно количество алкохол е уникален Не говоря да сте мъртво пияни, а подпийнали така, на градус както се казва..

алкохола определно помага - и за задръжките и за продължителността и за качеството. аз бих казал, че е доста добър и след определен период на раздяла ... :P
    Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Събота вечер, веднага след като съм се изкъпал; с евтин презервтив.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Кога сексът е най-хубав?

Когато има любов между двамата.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Съгласна съм, че след пийването на алкохол, секса е невероятен.

Голям фен Аватара на Callisto
    Вечер с любимия човек след солидна доза ром, смях, цигари/ароматно наргиле и гол покер.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Обичам да чукам разгонени, пияни кучки. Ако е шмракнала и един амфет най-добре ще се друса. На мен амфет не ми тряа..
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Passi0n
    в тях.

Мега фен Аватара на babity
    Когато съм пила. 'Щото к'вото правя става така, както ми идва отвътре, в смисъл... на интуиция става, без да мисля колко време имаме или че ще ми писне след малко и така нататък. Никви задръжки, ник'ви комплекси... перфектно е!

Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Кога сексът е най-хубав?

Когато има любов между двамата.
    Тей е ! Без любов и всичкия алкохол на света да изпия пак няма да е по-хубав от секса с любов.. поне за мен

Когато има любов и страст.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Когато не гледаш, ми правиш

Re: Кога сексът е най-хубав?

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Преди, след, по време на цикъл; сутрин, на обяд, вечер; на легло, на отркрито, в кола; с един, с повече хора... въобще въпросът ми може да има много отговори, кое е първото нещо което се сещате когато ви зададат този въпрос?
    когато двама души са лудо влюбени -тогава е магията.
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Kогато е с любимият човек.Всичко друго си е просто ръгане.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Обожавам секс сутрин ... както и след полунощ ... секса си е хубав по всяко време, а за място зависи от настроението, ако съм настроена романтично легло свещи и т.н ... ако съм в някво диво настроение някъде навън (:
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Според мен секса е най-хубав,когато двама души се обичат.на мен лично ми харесва повече романтиката,но все пак зависи от момента :P

Град
    Roma, Italia
    Когато си загорял/а
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

когато двама души се обичат и го желаят еднакво силно и без да го мислиш въобще.. когато си с правилния човек могата да ти паднат сички задръжки и без грам алкохол
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

Град
    Paradise
    При силно желание и хора, които имат представа кое къде е, сексът винаги е хубав.

Град
    your mind,your body and your soul
    Когато е мръсен.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Re: Кога сексът е най-хубав?

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Стига да не си в цикъл винаги става. вечер, на легло с един човек. Поне за мен е така

Цитирай Първоначално написано от BlueMushroom
    Когато е мръсен.
    Мхм. Правилно!

И аз преди обожавах да пийна и след това да правя секс. Без изобщо да ми пука, някак си се надъхвах супер много. Ставах друга.
    Но преминах този период.
    От доста време не са ми нужни такива неща, за да се отпусна на макс... Просто ми трябва Той и съм готова да изпълня всичко, което иска.

Обяд, жега.. каква алкохолна напитка, за да се отпуснеш и да му направиш най-яката френска някъде на открито... Като може просто едно портокалово сокче... иии :P

Сексът може да е прекрасен в романтична обстановка, също така може да е уникален в някой вход или някъде навън. Или пък защо не на някое мръсно място... Сексът сутрин или вечер - няма значение. За мен е важно желанието.
    Защото има ли го - всичко друго остава на заден план (общо казано, разбира се).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си