- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.47/
Казах ви, че 10 к искам да направя и ви напускам... кво пак недоволствате?![]()
Ади споко, махам е от тука скоро... пък и едни сбирки с преспвивания се очертават доста скоро... тейче![]()
Lexynnka
Прати му една гола снимка и няма да го видим два часа у форумо!Първоначално написано от simi4ka
![]()
мен не ми пречиш ама т'ва нещо е ненормалноПървоначално написано от L0ST
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
той ще получи само една саксия в лицетоПървоначално написано от aciko
и усмивката му ще бъде в стил шах или такси
![]()
![]()
Много си агресивна нещо,ако всички бяха като теб нямаше да има мъжка расаПървоначално написано от simi4ka
![]()
то по принцип не трябва да ви има повечето , обаче хайде и без вас не можеПървоначално написано от aciko
![]()
айде бе богх знае под душа за коя известна личност си мисли и си праи водни масажчетаПървоначално написано от aciko
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Със слушалката,100% е така ...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
и като заговорихме за изтребване ми се ще да се започне с негоПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
апфф понеПървоначално написано от aciko
![]()
ЖинЪтЪ да не те изъм аз
Ентусиазиран НЕпукист™
Всички загорели тука, малеее..![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
така е искаме та ибйем
Ентусиазиран НЕпукист™
ти пъък.. колко пъти ше кажа че сме още малки..![]()
поне аз
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
за такива неща няма възраст хохохохохо след 12 като минат и гледай вече деца иматПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
значи съм изостанала, а?Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
добро утро свате аухауаха мн ясно айде хващай се и почвайПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
хмм.. веднага, веднага.. но няма желаещи..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
ее то там си е твой проблем е питай Мартина тя има много може тиу даде някойПървоначално написано от Sibel1990
Ентусиазиран НЕпукист™
Първоначално написано от golf_5_r32
нищо Алекс пак ше ми даде някой съвет за тази работи..
![]()