- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.47/
уффф..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Що мари Ленче![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
тук сте много тихи нещо.. трябва да си пусна пак филм..![]()
очите ме болят вече..
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Поглед, и два и три, ще се наситим ли.
Допир, и два и три, ще се измъчим ли.![]()
![]()
Лигльовциии![]()
няма се наситим няма се измъча !!!!Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Абе момчета на 16 съм и НЕ съм изпитвал любов в нито една връзка! Привличане, да, но никога любов! Вие така ли сте или аз съм объркан?
любовта е странно и хубаво чувство нито, че понякода неможеш да спиш заслужава си, а и неможе да се опише на другПървоначално написано от WrongLife
Аз не мисля, че любовта си заслужава. Да обичаш някого за мен е равно да му станеш слуга. А ако ти се падне някоя находчива, може сериозно да патиш. Аз и дългите връзки сме магаре и космос.
WrongLife ам сори ама аз само не споделена любов съм изпитвал не мога ти help
Братле, споко. Има време за любовАз се заблудих на два пъти....
Абе btw ти май си от моите, а?
не знам от чий съм, но знам, че аз НИКОГА няма да мога да се влюбя. Около мен всички за влюбени и после депресирани, а аз си живея живота. Видя някоя сладка по улицата и намирам начин да я заговоря, а те влюбчивите са в клетка. За какво ми е любов?Първоначално написано от DaemonBoy
да и затова си доста прав но попримцип и 2те страни си имат - и +Първоначално написано от WrongLife
Така си и по-добре, пич. Хич не си го слагай на сърцето. Любовта сама ще те намери.![]()
любовта ще ме намери като се заженяПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
абе да кажа любовта отминава в повечето случаи бавно и мачително ако си направил някоя глупост на мене ми трябваше близо 1 година
Еми пак си добре. При мен заблуда 3 седмици и ми мина за около 1 седмица...
еее и аз искам да мога да се оттърсвам толкова бързо
Не ме разбра нещо.... Аз се самозаблуждавах доста тежко.... Явно и затова ми мина толкова бързо. WrongLife, пич! Хич не ги мисли тея работи. За любовта има време, сега ни е времето да ходим по курви!
то при всеки е различно ....Първоначално написано от 00kk11
бтв не се познаваме аз съм Пламен 15 Варна![]()
![]()
за последната от др-я град ли говориш?Първоначално написано от DaemonBoy