- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.47/
бива малко ми е топло ама става ти как сиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
а?Първоначално написано от simi4ka
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
ъеах! пак мерси, ся вече ше знам вий за ко мечтаетеПървоначално написано от 00kk11
![]()
Що ми четеш подписа?!
и аз така.. но на мен ми е студено..Първоначално написано от 00kk11
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
даи малко студ и наменеПървоначално написано от Sibel1990
![]()
и ти малко топлина на мене..Първоначално написано от 00kk11
![]()
![]()
по ЕКОНТ става ли да пратя малко са бавни но ще стигнеПървоначално написано от Sibel1990
![]()
епай как е ? бързо или бавно? или ела напрао тук..Първоначално написано от 00kk11
![]()
![]()
идвам чакай ма и приготви сладолед по твой изборПървоначално написано от Sibel1990
![]()
сладоледа е в теб..![]()
![]()
загорели ли сте?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не сме...а ти?Първоначално написано от insane7
Как си, кво праиш Ади?
Lexynnka
сигурен ли си?Първоначално написано от L0ST
не съм. Питам, за да знам дали да пиша или не.
Слушам музика, тъпо ми е и се чувствам.. ужасно не ами зле да кажем![]()
забравих
ти?![]()
аз кога съм отшумяла..Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
И се пак съм момче.. тва би трябвало да ти отговаря на въпроса...Първоначално написано от insane7
Защо ти е тъпо?![]()
Аз съм горе-долу добре.. някъв филм се мъчихд а гледам, който не става за гледане![]()
Lexynnka
Щот ме болят краката и кръста нещо май се обажда. Вчера попрекалих с тренировката и днеска не се спрях и..
нема значение
ти как си?
загорелия![]()
оО.. лост отново във фуна.. къде се губиш бе..![]()
мен китката страшно ме боли... направо като се кача на лоста и едвам се набирам ... казаха ми, че и нямало нищоПървоначално написано от insane7
![]()
Иначе аз съм горе-долу добре..
Lexynnka
Не ми се влиза много из форума нещоПървоначално написано от Sibel1990
Lexynnka
като й няма нищо за къв хуй те боли?Първоначално написано от L0ST
![]()
Де да знам... претоварване ми бяха казали да съм спрял с тренировкитеПървоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
ти спря ли?Първоначално написано от L0ST
Ем поспрял съм с набиранията, лицевите и кофичките, че то се не издържаПървоначално написано от insane7
Lexynnka