- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как да стана по висока на 14 съм
хора кажете как да стана по висока,моля ви на 14години съм а съм 147 ,четох че с набирането на лостове се става висок но на мен маи това не ми се отдава
Чувала съм , че волейбола помага.
Нямаше логика,беше любов.
Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
амк933
Волейбола и баскетбола помагат. Един приятел носи от тея грамадните слушалки и те му удължиха малко врата. Това също е вариант!![]()
priqteli blagodarq za mneniqta no kato ska4ash ne si li uveli4avash pone malko viso4inata mislq 4e kato otslabvash i posle se izdaljavash nagore
Погледни тук.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Има две причина,поради които си ниска..
1. Ген
2. Пуберитет..
1. Ако вашите са ниски или някой от твоите родители,роднини са ниски,то тогава има голяма вероятност и ти да бъдеш ниска..
2. Ако това няма нищо общо с гена,то тогава пубериритета..Едва сега започваш да се развиваш,има време докато пораснеш..
Чувала съм,че баскетбола и плуването помагат..Но не очаквай кой знае каква промяна
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
амк933
Рибено масло, ставаш сутрин рано и заставш на пръсти и си опъваш ръцете, връта тялото абеее всичко нагоре и един вид се опитав да "стигнеш тавана" викат ми че помага ( не знам дали действа ) Но за рибеното масло съм сигурна. Продават го във всяка аптека мисля 2-3 лева струва. Няма гаден вкус те са на перлички и са сладки. Надявам се да съм ти помогнала. Друг варянт са високите токчета![]()
3 лева е рибеното масло.. Ако пушиш това също може да влияе .. Алкохола и Цигарите пречат да развитието .
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
благодаря за мненията
чувала съм че ако пушеш и си оставаш така нисък и затова и не съм почвала
а за високите токчета,нося обаче не мога все с тях да ходя
А защо е такъв огромен проблем височината ти?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нормално е човек да се комплксира за височината си..
Ако си даржала фас не се надявай да пораснеш....
На 15 съм И съм 1,78 ама тренирам Таеклон-до от 6 годишен...
Иначе успех и трябва да си постоянна
ами всички са по високи от мен и да си висок е по добре отколкото да си нисък и нищо да не можеш да стигнеш или да направиш
Пушиш ли?
Първоначално написано от yoanka7
Аре четете малко преди да пускате коментари?Първоначално написано от NevermoreDev
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
не не пуша и няма и да почна
Щом не пушиш - ОК
ПРоблем значи е ГЕН. Добре е да спортуваш и ще ти помогне 100%![]()