- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако тя е човека за мен но аз явно не съм човека за нея...
Разбирам основанията ти да напишеш нещо подобно но тука се намесва нейната личност...тя не е...не знам...не се вписва хора...разбирате ли...просто...когато обяснявам на някого за нея той или тя(ако не я познава де...) си представя всекидневното момиче...което среща навсякъде...или по-скоро всекидневното умно момиче което си чете уроците,излиза с приятелки и честно казано няма особен успех с момчетата щото се е посветила на това да стане умно дете и да радва мама и татко...Първоначално написано от bratignat
Но не е такава...тя няма нужда някой да я изнася от дискотеката пияна като кирка...но не защото не ходи а защото знае точно кога да спре...няма нужда някой да и пише нещата и да и помага по какъвто и да е начина защото е невероято отговоран и точна и прави всичко което е казала че ще направи...че и малко отгоре...
Не мога да опиша точно за какъв човек говоря защото е толкова широкоспектърна личност че не влиза в определения...тя е такава каквато иска да е или каквато се чувства в момента но не в смисъл на лицемерната използвачка извличаща най-доброто от другите представяйки себе си пред тях така че да го получи...просто е интересна и необятна като човек...нужно е много време за да я опоознае човек и въпреки това винаги ще остава изненадан...
тъй че не искам да обсъждам точно каква е защото не се чувствам способен да го обясня...знам само как я чувствах аз-а именно източник на необятен интерес за мен и човек който ме научи на невероятно много и както и да го погледна след всичко което изпитах заради нея дори и без тя да има представа за това(или всъщност мисля че има...просто аз не съм и го казвал но тя си ме познава...) ме промени и то само към по-добро...
Тя няма да ме прати никъде защото за нея не съм просто приятел...казвала ми е че има по-специално отношение към мен но просто специалното отношение и чувствата не са едно и също...сещате се...
Колкото до писането...мне...не мисля че имам таланта и повествователното майсторство да пиша разкази и т.н. ...отделно съм почти толкова лишен от идеи колкото Христо Стоичков от познания по английски...с други думи не мисля че съм способен да измисля нещо оригинално което да напиша...имам опит само с една малка историйка която написах за въпросното момиче...и то по нейна идея...на мен просто ми хареса мотива и го доразвих...както и да е...
отделно граматическата правилност на писанията ми би била съмнителна долу-горе колкото и стабилността на курса на Евро-то и отделно правописа ми както се убежждавате е трагичен но не колкото пунктоацията(което между другото е целенасочено...не че не мога да пиша със запетайки и т.н. ...ама усещам многоточията като много по-добър и универсален заместител на въпросните знаци в изреченията...а и изразяват паузите много по-добре...така ги виждам аз нещата де...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3