Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
.. мм.. дори за секунда не си помислих да спра да чета темата ти дори и да е толкова дълга.. Усеща се тъгата , с която си изписал тези редове или незная как точно да го нарека.. Красив е начина ,по който говориш за нея.. Тя трябва да е щастливка ,че те познава и че съществува човек ,който толкова много да я уважа.. човек,който толкова много е заинтригуван от съншността и. Мисля че е ужасно да усещаш че даден човек е човека за теб-човек ,с който не можеш да бъдеш. Човекът ,който никога не би ти омръзнал. . Човекът ,който те грабва по всякакъв начин.. Просто твоят човек,твоята половинка.. Това да усещаш,че си срещнал половинката си и да знаеш че реално няма как да сте заедно до някъде обезсмисля ежедневието ти. Така е нали? Ако не, поне аз така ги виждам нещата.. Преполагам се чувстваш много кофти. . Нормално е , но не се затваряй в този твой си свят на мечти и копнежи по момиче ,което ясно ти е дало знак че няма как да сте заедно. Замисли се че един ден ще срещнеш друго момиче ,което може да не те заинтригува толкова много но просто да го обичаш даже повече от това.. Животът не спира тук.. и ти го знаеш нали? Усмихни се .. бъди щастлив за това че я познаваш.. макар и да не можеш да си с нея.. Да, не е леко. но имаш ли друг избор..? Животът е толкова непредсказуем.. Чакат ни толкова много неща и теб и мен.. и всички ни.. Затова просто живей.. Грабна ме доста с темата си.. иначе щех ли да пиша толкова..? Успех ти пожелавам .. а сега просто се усмихни и се огледай в света наоколо.
Благодаря ти...това наистина е много положитлно и е правилно...усетила си нещата така както исках да ги покажа и наистина оценявам интереса и ввниманието ти...