Здравейте Преди почти 4 месеца се запознах с едно момче.. имаше тъй наречени "зарибявки" .. харесах го Пишехме си постоянно..винаги, когато бяхме в скайп.. Виждахме се..Един ден той ми каза, че има гадже. Останах до него като приятелка..той ми разказваше за нея как си прекарват, колок е щастлив. Е,на осмия ден скъсаха заради негов "приятел" защото той не я одобрявал за него (тя е обикновена, не се гримирва, не е някоя надута..) След това той си намери друга, отново бях го него.. споделяше ми колко я обича, а тя как го наранява.Давах му съвети как да се управят.Беше ми кофти, но се радвах за него. Този път неговия "приятел" я одобряваше. Е,веднага, когато моето момче се раздели с нея те тръгнаха.. (приятеля му и бившото му гадже) ПАК бях до него.. Събрах смелост и му казах, че го харесвам.. Отговора беше "какво толкова ми харесваш" .. Не след дълго разбрах, че всичко, което е писал на мен го е писал на всяка друга, че аз не съм нвищо специално..че без аз да знам е предложил на половината град. Всяка,която попиташ познаваш ли го ти отвръща да,той ми предложи Исках да му покажа, че няма да го чакам цял живот.. Бяха излезли с моята най-добра приятелка аз й се обадих и по телефона й разказвах с какво момче се запознах.. той се услушвал.. след това този негов "приятел" казал: казал съм ти, че ако й предложиш няма да те погледна..

Дали някога ме е храсвал, но не ми е предложил заради този негов приятел?
Да продължа ли да не му пиша (около 10 дена не сме си писали) ?