.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Предизвикване на менструацията

Здравейте! Чувала съм, че менструацията може да се забави и предизвика. Забавя се примерно, ако си пил антибиотик или други медикаменти. Ами някой от вас знае ли как може да се предизвика?

П.С.: Питам само от любопитство!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Може с едни хапчета, които се изписват от гинеколог. Пиеш ги определено време и като спреш ти идва. Аз за това знам, сигурно има много други начини.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Може с едни хапчета, които се изписват от гинеколог. Пиеш ги определено време и като спреш ти идва. Аз за това знам, сигурно има много други начини.
    А, да вярно и аз сега се сетих, че има такива хапчета! Някой сеща ли се за други методи?

въпреки че не е по темата .. ако някой ми каже тези хапчета как се казват и какви странични ефекти имат ще съм мн благодарна

бтв: ще следя темата,защото имам проблем с цикъла и търся начини / хапчета или каквото и да е било / за да ми дойде МЦ възможно по бързо ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще следя темата. Ако някой посмее да препоръчва хапчета, му резервирам място в БАН темата! Само после да не ми ревете, че не сте чели правилника, не сте запознати и т. н. Този номер няма да мине!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Гинеколог му се вика.. Сеш` ли се?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

^

Иначе преди време във форума имаше една тема(че май и повече от една беше) за предизвикване на цикъл с отвара от обелки от лук.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...e7983ad5ca411f

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си