- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за първи път
здравейте искам да ви разкажа за моята секс история за първи път днеска го напраихме с приятеля ми вече ходим 2години и време бешеи го напраихме за първи път и двамата обаче изобщо не прокървя и не бях толкова задоволена целия го вкара обаче не доиде кръвта плс помогнете ми защо така става![]()
Не е нужно да има кръв.. една приятелка го прави за пръв път и пак нямаше кръв.. не се притеснявай.. даже се кефи, че не си оцапала навсякъде..
Mistakes are proof that you are trying.
Аз като го правих за първи път със питона ми... нямаше нищо освен една слузеста течност не знам как е при хората....
не че нещо, ама ти си супер извратен.. отивай си при питона да ти прави свирки и тва е..Първоначално написано от TrollMiral
ддз притеснявам се но сякъш има нщо по навътре дет ще ма боли може ли да му е малък пенисаплюс тва малко ма боли корема как да разбера дали съм девствена вс още ;(
Най-добре иди на гинеколог и той ще ти каже как стоят нещата. Или просто пак го направи с пирятеля ти..Първоначално написано от canito0o
Първия път почти всички не испитват удоволствие ... 2-3 вече е друго.. А за кървенето е напълно нормално да няма кръв небой се![]()
Кво ме интересува
Нема Кръв Нема фал
тва ,че е нямало кръв не трябва да те притеснява !! даже е по добре за тебб защото не сии оцапала целияя пейзажаа за удоволствието нормално е .. все пак за 1ви път .. мн рядко се изпитва
![]()
![]()
спортуваш ли нещо ?
а и не при всеки се случва ,лол избийте си го от главата
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И при мен нямаше кръв, относно удоволствие то ми малко с мн болка .... Това,че не е имало кръв не е накакъв проблем даже по добре .... тамън няма да переш чершави![]()
Само аз ли подуших ебливата тема?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.