.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Секс за първи път

здравейте искам да ви разкажа за моята секс история за първи път днеска го напраихме с приятеля ми вече ходим 2години и време бешеи го напраихме за първи път и двамата обаче изобщо не прокървя и не бях толкова задоволена целия го вкара обаче не доиде кръвта плс помогнете ми защо така става

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Не е нужно да има кръв.. една приятелка го прави за пръв път и пак нямаше кръв.. не се притеснявай.. даже се кефи, че не си оцапала навсякъде..
    Mistakes are proof that you are trying.

Аз като го правих за първи път със питона ми... нямаше нищо освен една слузеста течност не знам как е при хората....

Цитирай Първоначално написано от TrollMiral
    Аз като го правих за първи път със питона ми... нямаше нищо освен една слузеста течност не знам как е при хората....
    не че нещо, ама ти си супер извратен.. отивай си при питона да ти прави свирки и тва е..

ддз притеснявам се но сякъш има нщо по навътре дет ще ма боли може ли да му е малък пениса плюс тва малко ма боли корема как да разбера дали съм девствена вс още ;(

Цитирай Първоначално написано от canito0o
    ддз притеснявам се но сякъш има нщо по навътре дет ще ма боли може ли да му е малък пениса плюс тва малко ма боли корема как да разбера дали съм девствена вс още ;(
    Най-добре иди на гинеколог и той ще ти каже как стоят нещата. Или просто пак го направи с пирятеля ти..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Първия път почти всички не испитват удоволствие ... 2-3 вече е друго.. А за кървенето е напълно нормално да няма кръв небой се

Кво ме интересува
    Нема Кръв Нема фал

тва ,че е нямало кръв не трябва да те притеснява !! даже е по добре за тебб защото не сии оцапала целияя пейзаж аа за удоволствието нормално е .. все пак за 1ви път .. мн рядко се изпитва

Мега фен Аватара на teenems
    спортуваш ли нещо ?
    а и не при всеки се случва ,лол избийте си го от главата
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на LDto
    И при мен нямаше кръв, относно удоволствие то ми малко с мн болка .... Това,че не е имало кръв не е накакъв проблем даже по добре .... тамън няма да переш чершави

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Цитирай Първоначално написано от TrollMiral
    не че нещо, ама ти си супер извратен.. отивай си при питона да ти прави свирки и тва е..

Мега фен
    Град
    <3
    Само аз ли подуших ебливата тема?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си